שאלות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות
    שירה
    05/02/2013

ד"ר שלום רב,

נראה לי שפיספסתם את שאלותיי כשאלות המשך בענין זרמים/נימולים באזור החזה/צלעות ולכן פתחתי הודעה חדשה.

תודה רבה לתשובתך המפורטת. הבנתי שעיקר הבעיה שאתה רואה הינה הספונדילוטוזיס וכן בלט הדיסק האחורי הצווארי.

למה הכוונה בלטים דיסקיים אחוריים?

מה זה הספונדולוטוזיס?

למה הכוונה:

קיים אות גבוה קווי בחוט השדרה הגבי מ- D6 עד D10, ממצא יכול להתאים להרחבה של התעלה המרכזית?

מה הכוונה הרחבת של התעלה המרכזית?

האם כל אלה יכולים לגרום לנימולים 24 שעות ביממה ללא הרף?

האם יתכן אף כאב בצלעות מצד שמאל כאב מידי פעם ושם התחיל לי בעיקר כל הענין של כאב לוחץ עם נימולים/זרמים וכו?

זה מאד חשוב לי להבין את הדברים האלה, אם אפשר לקבל ממך הסבר.

תודה מראש על סבלנותך האדיבה.

ב ב ר כ ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות נוספות

הוספת תגובה

• שאלות נוספות - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    13/02/2013

שירה שלום שוב,
    פגיעות בכריות הדיסק הצווארי שלך אובחנו על ידי הראדיולוג כלא מזיקות, אך אנו הכירופרקטים, תמיד מוסיפים מקדם עומס עמוד השדרה. עלייך לזכור כי הבדיקה נערכה כאשר שכבת ושום עומס לא היה על הצוואר. בחיים, את מבינה, ישיבה, נהיגה, רכינה ונשיאת שקיות וחפצים בידיים מגבירים את העומס על חוליות הצוואר ובוודאי על כריות הדיסק הפגועות, אשר יכולות לתרום לזרמים.
    ספונדילוליסטזיס היא מחלה ניוונית של גלישת חוליה אחת מעל ולפנים החוליה מתחתיה, דבר העלול גם כן לייצור לחץ על העצבים.
    בקיצור, גשי להיבדק מקצועית אצל מי מהכירופרקטים המומחים ואל תשכחי להיא עימך את דיסק ה MRI לבחינתם העצמאית,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו