בעיה מתמשכת במפרק הלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מתמשכת במפרק הלסת
    אופק
    18/02/2013

שלום רב,
    אני בן 18 וחצי ולפני כשנה התעוררתי יום אחד עם כאב חד במפרק הלסת הימני(בעייני הסיבה היא שישנתי על האיזור ובכך הלסת זזה שמאלה ונגרמה בעיה/"פריקה" באיזור המפרק).
    אינני בטוח אם הבעיה היא במפרק עצמו/בשריר/סחוס.
    הבעיה היא "קנאקים" רבים שגורמים לכאבים בזמן ה"קנאקים" ואחריהם (יש ימים ובהם עשרות קליקים כאלו).
    במהלך השנה האחרונה הייתי אצל רופאת פה ולסת ואצל רופא שיניים, אך הם אמרו שלא ניתן לעשות הרבה ורק לא לאכול מסטיקים. הפחד העיקרי שלי הוא החמרה של הבעיה.
    מה ניתן לעשות? איזה מומחה מתאים לנושא?
    רופא פה ולסת/רופא שיניים/כירופרקט/כירורג מהתחום?
    תודה מראש,
    אופק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מתמשכת במפרק הלסת

הוספת תגובה

• בעיה מתמשכת במפרק הלסת - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    19/02/2013

שלום אופק,
    הבעייה שעליה אתה מדווח היא במפרק TMJ (פרק הלסת התחתונה ועצם הרקה). ישנם כירופרקטורים המתמחים בכך. במחלקות כירורגיות של פה ולסת בבתי חולים יכולים לעזור גם-כן. בדוק עם כירופרקטיקה באיזור מגוריך. נשמע לי כי הרופאים שהיית אצלם לא ממש השתדלו עבורך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצוב מאוד שהרפואה מתעלמת

קובי
    20/02/2013

זה עצוב מאוד שהרפואה מתעלמת מה"קליקים" האלו ולא מייחסת להם חשיבות!!
    גם לי יש קליקים וזה באמת ירידה באיכות החיים! ראה את הודעתי האחרונה בפורום מתחתיך, ולאחר התרגילים שאני עושה בפיזיוטרפיה שבאמת הורידו את אחוזי הקליקים אני ממש מרגיש רווחה כאשר אין את אותם הקליקים.

הנה עצה מ103fm. אולי זה יעזור לך ויתן לך רעיונות.
    לנו איך פתרת כי זה יכול לעזור להמון אנשים אחרים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו