כאבים באימוני ריצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באימוני ריצות
    אבי כהן
    04/05/2013

שלום, אני חייל בן 20 ומאז שהייתי בן 17 בערך הייתי כל הזמן מתחיל תקופה של ריצות ומפסיק בגלל כאבים שהיו מופיעים לי בעצם הטיביה בצד הפנימי.
    כל פעם זה קורה לי עד היום. קראתי תסמינים של שין ספלינט וזה באמת מה שאני מרגיש. יש לי אבחון של פלטפוס קל ואני רץ עם מדרסים אבל עדיין זה לא עוזר לי..
    אני מת לפתור את הבעיה הזאת ולא יודע איך... אולי התחום של כירופרקטיקה יכול לעזור לי??

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באימוני ריצות

הוספת תגובה

• כאבים באימוני ריצות - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    04/05/2013

אבי שלום.
    אתה מתאר מצב קלאסי של שברי מאמץ (לפעמים קוראים לזה שבר הליכה). זהו מצב המצריך מנוחה של כמה שבועות וזו ההמלצה היחידה הנכונה לכל תחומי רפואת השריר והשלד. במידה שהמצב מחמיר, יש להפנות למיפוי עצם כדי לאשש את האבחנה. אם יש לך רופא ביחידה, אמור לו שאתה חושד בשבר מאמץ בעצם השוק והוא יפנה אותך לאן שצריך. זו בעיה שאין מקלים בה ראש ודרושה בהחלמה מלאה. אל תזניח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא

אבי כהן
    04/05/2013

אם אני מפסיק לרוץ, הכאבים עוברים אחרי כמה זמן (אני נח איזה חודש) ונראה שזה מחלים אבל הבעיה שלי שאחרי תקופת המנוחה הזאת אני מתחיל לרוץ שוב ואז עוד פעם מתחילים הכאבים האלו, איך מונעים אותם?? אני כל פעם צריך להפסיק לרוץ בגללם ולא מצליח לשמור על כושר ריצה... מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    04/05/2013

אם זה המצב, נראה לי שאין מנוס אלא להתייעץ עם מומחה לשברי מאמץ (בד"כ אורתופדיה) ולעבור הליך בדיקה כולל מיפוי עצם כדי למצוא לזה פתרון מערכתי טוב. לא ילך ב"שלוף" דרך האינטרנט. נסה דרך נציג אורתופדיה במקרפ"ר או דרך רופא היחידה. צריך לקחת את זה ברצינות. אל תתן לצבא לחפף אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו