כאב גב תחתון וארקוקסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב תחתון וארקוקסיה
    תודה רבה !!
    10/05/2013

שלום,
    לפני כמה חודשים הרגשתי שהאגן שלי מתחיל להיות תפוס, עם הזמן זה הלך והחמיר, ונהפך לכאב, בחודש האחרון אני מרגיש ממש דקירות שמקרינות מהגב התחתון לאגן לטוסיק ולרגל , דקירות ממש חזקות. בנוסף אני מרגיש שזה גם מגיע לחלק התחתון של הבטן.
    חשוב לציין שזה רק בצד שמאל כל התופעות האלה.
    בנוסף, הלכתי לאורטופד שנתן לי ארקוקסיה ל10 ימים וצילום רנטגן.
    הצילום יצא תקין והארקוקסיה לא ממש עזרה, ומאז שהתחלתי לקחת אותה התחילו לי שלשולים.
    השאלה שלי מה יכול לגרום לכאבים האלה, והאם זה הגיוני שזה מגיע עד לבטן? והאם ארקוקסיה יכולה לגרום לשלשולים?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב תחתון וארקוקסיה

הוספת תגובה

• כאב גב תחתון וארקוקסיה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    10/05/2013

תודה רבה שכתבת לנו.
    CT עמוד שדרה תחתון היא הבדיקה המתאימה למצבך הנוכחי. רנטגן רגיל אינו יכול להדמות מוצא עצבים וסחוסים, לכן זו בדיקה שאין בה הרבה תועלת במקרה שלך.

ארקוקסיה יכולה לייצר תופעות מערכת עיכול, בכללן שלשול וכאב בטן. לא מומלץ ליטול קורס ארוך של ארקוקסיה וכדאי שתפנה לאבחון חוזר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תודה רבה !!
    10/05/2013

תודה רבה על התשובה.
    אבל מה ההבדל בין צילום CT לרנטגן, מה אפשר לראות בCT שלא רואים ברנטגן ?

תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    10/05/2013

רנטגן מראה דחיסה דו מימדית של עצמות בלבד, עם צלליות לא ספציפיות של סוגים אחרים של רקמות. המידע מרנטגן רגיל מוגבל. CT היא טכנולוגיה הרבה יותר מפותחת שיכולה להדמות אי סדירות של הדיסקית הבין-חולייתית, לחץ על רקמת עצבים ועוד. מצב בו יש כאבים קורנים לרגל שאינם חולפים מעלה את הצורך ב CT וההנחה שיתן מידע חשוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו