כאבים בקרסול ובברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בקרסול ובברך ימין
    אני
    02/06/2013

שלום רב, בת 38.5, מזה כתשעה חודשים סובלת מכאבים בקרסול וברך ימין. עשיתי בדיקת u.s לקרסול שהראתה גידים הפרונאליים - הודגם טנוסנוביטיס קל
    ליגמנטום atfl - הודגמה רצועה מעט בלתי אחידה - ללא עדות לקרע .
    ובדיקת m.r.i הראתה שהכל בסדר מלבד כמות מים מזערית.
    האורטופד חושב שבסך הכל , הכל בסדר ורק יש לחזק מעט את השרירים.
    התוצאה בשטח כיום לאחר המון טיפולים פיזותרפים, דיקור סיני ושיאצו, שעדיין
    יש כאבים, הרגל מתעייפת מהר, לא יכולה יותר מדי ללכת ולעמוד על הרגליים הרבה זמן, ההליכה שלי יחסית איטית וברגע שהרגל יותר מדי מתעייפת, אני מתחילה מעט
    לצלוע.
    אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות כדי לשפר את המצב. האם כירופרקטיקה יכולה לעזור במצב שלי. אשמח להבין קצת יותר. תודה ענקית,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בקרסול ובברך ימין

הוספת תגובה

• כאבים בקרסול ובברך ימין - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    06/06/2013

שלום לפונה הסובלת והכנה,
    מתיאורייך, ניתן להבין כי עייפות וחולשת הגפה הימנית (ברך וקרסול) יכולה להיגרם על ידי יציבת אגן לקוייה אשר כוללת נטיית אגן והליכה ועמידה עם רגליים אשר לא שוות פונקציונאלית באורכן, כלומר שוות אנטומית מיבנית, אך עקב מנח אגן נטוי, קיים הבדל, והבדל זה, גורם לחיישני תנועה וכוח עיצביים לעבוד לא סימטרי וב70-80% ואז, קיימת חולשת גפה ניתסרת, חיכוך גידי ברך והיווצרות שחיקה וכאבים שם.
    אפשרות אחרת ו/או נוספת על האפשרות הראשונה היא שקיים לחץ עיצבי בין חוליות המותנית ו/או לחץ של כרית דיסק על עצב וזה גורם לחולשת הגפה הימנית,
    איך נדע?
    עליך להגיע לבדיקה מסודרת, ובתמונה קלינית כזאת, עדיף אצל ד"ר לכירופרקטיקה המתמחים בשיקום וברפואת ספורט
    נשמח לבדוק , לטפל ולייעץ לך בהתאם גם אצלנו באם זה מתאים לך,
    בהצלחה ואל תאבדי תקווה וכיוון טיפולי משולב ונכון לך
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו