בלט דיסק עם כאבים באגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק עם כאבים באגן
    טל
    10/06/2013

אני בת 22 עם כאבי גב מטורפים עשיתי סיטי וראו ניוונים שרירים וגם בלטי דיסק מרכזיים ב- L3-L5 יש לי היסטוריה של דלקת פרקים שהראומטולוג מבחינתו החלמתי מימנו אבל עקב הבעיות בגב האורטופד אומר שרוב הסיכויים שזה מהדלקת פרקים כי ספורט אני לא עושה, עקב הכאבים יש לי כאב ממש מטורף בכל אורך האגן שממש בקושי להתלבש אני יכולה כי אני מרגישה ששורף לי שמשהו נוגע כמו הבגד ליטוף או לא משנה מה,יש לי הירדמות ברגליים בבקשה תמליצו לי מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק עם כאבים באגן

הוספת תגובה

• בלט דיסק עם כאבים באגן - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    14/06/2013

טל שלום,
    ראשית התנצלות על העיכוב בתשובה לשאלתך.
    לפי תיאורייך של ממצאי ה CT ותחושותייך, הרי שקיים לחץ ממשי של החוליות וכריות הדיסק אשר נמצאות ביניהן על שורשי העצבים בגב התחתון,
    לחץ זה, גורם לך לאורך שבועות רבים לריגוש יתר או סף כאב נמוך המתבטא ברגישות למגע בגד וליטוף ובוודאי ההרדמות ברגליים.
    עלייך לפנות במקביל לדר לכירופרקטיקה אשר יש לו מיטת מתיחה מיוחדת לגב התחתון על מנת ליישר את האגן ולרווח לך את חוליות הגב. טכניקות אלו יקלו את הלחץ הפיזי על העצבים ויאטו את ריגוש היתר,
    בנוסף ממליץ לך לשלב תור למרפאת הכאב לשקילת התערבות נוספת כגון אפידורל?, זריקה לחסימת עצב תחת שיקוף?, תרופות מתאימות נגד דלקת וכאב?

בנוסף משתמע מתאורייך כי יתכן ויש לך גמישות יתר ברקמות הגוף והגב, ולכן, עלייך לחשוב על שילוב מתיחות וחיזוק גב ובטן בקבוצת התעמלות קטנה במקביל לטיפול המשולב שהזכרתי למעלה. שנים של הליכה/חיים ללא חיזוק גב ובטן במיוחד אם אכן יש לך גמישות יתר רק יחמירו עוד את יציבת החוליות, הדיסקים ויגבירו לחץ על העצבים בגב ותחושות הרגליים,

אם את קרובה לירושלים, פני לדר נמרוד לירם, כירופרקט מומחה לבדיקה וייעוץ/טיפול ואם את מאיזור המרכז או השרון תוכלי לפנות לאחת ממרפאותיי בתל אביב או כוכב יאיר

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו