מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורטיגו/סחרחורתשומית29/03/2008
אני סובלת מסחרחורות, שאובחנו כורטיגו ע"י רופא משפחה, מזה שבועיים. הסחרחורת מתבטאת בהסתובבות של החדר סביבי וקורית בזמן שכיבה רגילה. אם אני מגביהה את הראש מעל 3 כריות מפסיק הסחרור. גם אם אני מזיזיה את הראש לצדדים בשכיבה. לפעמים זה מלווה בבחילות. לא נבדקתי אצל רופא א.א.ג. בדיקות דם נמצאו תקינות חוץ מטסיות גבוהות (600). האם כירופרקטיקה יכולה לעזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו בעניין
שומית29/03/2008לעיתים קרובות נרדמות לי הרגליים (בעיקר הירככים) ובשבוע האחרון התחילו לי כאבים בלסתות - בחיבור בין הלסת העליונה לתחתונה - קרוב לאוזן. זה כואב בזמן מפגש הלסתות (בנשיכה) ומקרין לרקות, אבל לא כבא כמו בכאב ראש. מאוד נקודתי. האם הכל קשור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורטיגו/סחרחורת
ד``ר עופר ברוך31/03/2008שומית שלום,
הסימפטומים שהינך מתארת יכולים להיות קשורים לבעיית סחרחורת ממקור אוזן תיכונה, כאשר ישנה היווצרות קריסטלים לא תקינה בתוך תעלות שיווי המשקל באוזן התיכונה. יתכנו גם סיבות נוספות אשר בעטיין כדאי ללכת לבירור ניורולוגי מסודר אשר ישלול גורמים נוספים. הסימפטומים לרגליים יתכנו מגורמים בצוואר או בגב התחתון או אחרים ויש לבודקם גם אצל הניורולוג וגם אל הכירופרקטור.
אם ואכן באמת עיקר הגורמים הם תעלות שיווי המשקל באוזן התיכונה יתכנו שני סוגי טיפול:
האחד פיזיוטרפי מיוחד לסחרחורות אלו אך בו יטופלו רק תיפקודי תעלות השיווי משקל על ידי הטית ראשך וגופך לצדדים,
והשני, טיפול במגון טכניקות ידניות למיפרקי הצוואר וחיבור בגולגולת לצוואר אשר בעקיפין, משיג גם את תוצאת שיפור תפקוד תעלות שיווי המשקל.
אנא גשי להיבדק ניורולוגית ואחר כך בחרי טיפול לסחרחורת בלבד אצל פיזיוטרפיסט או טיפול כולל גם לצוואר, ליציבה ובריאות הגוף כולל הסחרחורת אצל ד"ר לכירופרקטיקה המנוסה בשכאלו,
לבריאות ובהצלחה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)