ורטיגו/סחרחורת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורטיגו/סחרחורת
    שומית
    29/03/2008

אני סובלת מסחרחורות, שאובחנו כורטיגו ע"י רופא משפחה, מזה שבועיים. הסחרחורת מתבטאת בהסתובבות של החדר סביבי וקורית בזמן שכיבה רגילה. אם אני מגביהה את הראש מעל 3 כריות מפסיק הסחרור. גם אם אני מזיזיה את הראש לצדדים בשכיבה. לפעמים זה מלווה בבחילות. לא נבדקתי אצל רופא א.א.ג. בדיקות דם נמצאו תקינות חוץ מטסיות גבוהות (600). האם כירופרקטיקה יכולה לעזור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ורטיגו/סחרחורת

הוספת תגובה

• עוד משהו בעניין

שומית
    29/03/2008

לעיתים קרובות נרדמות לי הרגליים (בעיקר הירככים) ובשבוע האחרון התחילו לי כאבים בלסתות - בחיבור בין הלסת העליונה לתחתונה - קרוב לאוזן. זה כואב בזמן מפגש הלסתות (בנשיכה) ומקרין לרקות, אבל לא כבא כמו בכאב ראש. מאוד נקודתי. האם הכל קשור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורטיגו/סחרחורת

ד``ר עופר ברוך
    31/03/2008

שומית שלום,
    הסימפטומים שהינך מתארת יכולים להיות קשורים לבעיית סחרחורת ממקור אוזן תיכונה, כאשר ישנה היווצרות קריסטלים לא תקינה בתוך תעלות שיווי המשקל באוזן התיכונה. יתכנו גם סיבות נוספות אשר בעטיין כדאי ללכת לבירור ניורולוגי מסודר אשר ישלול גורמים נוספים. הסימפטומים לרגליים יתכנו מגורמים בצוואר או בגב התחתון או אחרים ויש לבודקם גם אצל הניורולוג וגם אל הכירופרקטור.
    אם ואכן באמת עיקר הגורמים הם תעלות שיווי המשקל באוזן התיכונה יתכנו שני סוגי טיפול:
    האחד פיזיוטרפי מיוחד לסחרחורות אלו אך בו יטופלו רק תיפקודי תעלות השיווי משקל על ידי הטית ראשך וגופך לצדדים,
    והשני, טיפול במגון טכניקות ידניות למיפרקי הצוואר וחיבור בגולגולת לצוואר אשר בעקיפין, משיג גם את תוצאת שיפור תפקוד תעלות שיווי המשקל.
    אנא גשי להיבדק ניורולוגית ואחר כך בחרי טיפול לסחרחורת בלבד אצל פיזיוטרפיסט או טיפול כולל גם לצוואר, ליציבה ובריאות הגוף כולל הסחרחורת אצל ד"ר לכירופרקטיקה המנוסה בשכאלו,
    לבריאות ובהצלחה,

ד"ר ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו