גב שטוח ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב שטוח ?
    אסתר
    12/02/2014

שלום רב,
    אני בת 42, רזה, ספורטיבית, גמישה ובריאה, אני מתאמנת בפילאטיס מכשירים כשלוש שנים.
    לפני מספר חודשים התחלתי בלימודי פילאטיס מזרן וגילתי כי יש לי קושי לעגל את הגב
    ולהתרומם משכיבה לישיבה.
    לפני מספר שנים בצילום רנטגן לדלקת ריאות נרשם כי יש לי עקמת גבית קלה.
    מעולם לא סבלתי מכאבים בגלל העקמת.
    יש לציין שאופי עבודתי הוא "ישבני" ואני יושבת כ 9 שעות ביום. בזמן האחרון משתדלת לקום כל שעה שעתיים ולעשות מתיחות ולהניע את הגוף.

המדריכות שהתאמנתי אצלן טוענות כי יש לי גב שטוח ובגלל שרירי הבטן החזקים שלי אני לא סובלת מכאבים.
    שאלתי היא האם יש איזהשהו טיפול שיכול לעזור לי להגמיש את הגב התחתון.
    האם העקמת קשורה לכך שאין לי יכולת לעגל את הגב ?
    תודה מראש, אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב שטוח ?

הוספת תגובה

• משהו נוסף

אסתר
    12/02/2014

בשבועיים האחרונים סובלת מכאב באיזור אגן ימין, הכאב הולך ובא... ולדעתי הכאב לא נובע משריר תפוס.
    שוב תודה, אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו נוסף - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    13/02/2014

שלום אסתר,
    לפי התאור, יש סיכוי שעיקר הבעיה טמון ביציבה ואיזון שרירים כללי של פלג הגוף העליון. צריך לבדוק אותך ביסודיות ולתת תכנית שיקום שתכלול את פעילותך בפילאטיס, יתכן שעם שינויים מסויימים בתרגילים ספציפיים. אבל זו השערה בלבד, ואין תחליף לבדיקה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו