מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גב כפוףאבי04/06/2014
שלום אני בן 27 מאז הילדות תמיד העירו לי שאני הולך ויושב כפוף.
בימים האחרונים אני מנסה לעבוד על זה אם זה לשבת ישר וללכת זקוף וישר אבל לאחר כמה זמן בפוזיציה הזאת הגב מתחיל לכאוב לי במרכזו ומתחיל לי אי נוחות ואני משנה פוזיציה למה שהורגלתי כל השנים. ממה זה קורה?האם יש איזשהו תרגילים שיכולים לעזור לי? האם להמשיך בזה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב כפוף - תגובה
ד``ר נמרוד לירם04/06/2014שלום מני.
כדאי שתבדק ואז נוכל לתת עצות מוסמכות.
לכל אחד מתאימים תרגילים משלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגב כפוף - תגובה
ד``ר עופר ברוך05/06/2014מני שלום,
לרוב, אם זה מתחיל בגיל הילדות, קרוב לוודאי כי נולדתה עם גמישות יתר ברקמות הגוף, אשר כנראה גם לוותה בחולשת שרירי הגב, בטן וחגורת הכתפיים.
במקרים מסויימים מתפתחת עקמת קדמית - אחורית בקימורי הגב הנקראת קייפו-סקוליוזיס ובאחרים, עקמת צידית משמאל לימין ולשמאל בחזרה.
מנח לחוץ ותפוס בפיתול או כיפוף של החוליות נותן בדרך כלל את הסימפטומים שדיווחתה עליהם אך בהחלט צריך לבדוק אותך באופן מקיף.
כדאי לך לפנות לרופא המשפחה שלך ולבקש הפניה לצילומי רנטגן בעמידה של איזור הגב התחתון והעליון ומשם, לפנות לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בתרגילי חיזוק ושיקום בכל טיפול וטיפול.
הכירופרקט יבדוק אותך יסודית, יישר את האגן והרגליים וחוליות עמוד השדרה עד כמה שניתן במבנה העכשווי שלך וילמד אותך תרגילים כאמור, והנחיות ליציבה נכונה בעמידה, ישיבה ושינה,
בהצלחה וכדאי ללכת להיבדק ולטפל עכשיו כאשר הנך צעיר ועוד לא התפתחו תהליכי ניוון והסתיידות חוליות בגבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)