מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גברותי06/06/2014
שלום
מאז שלשום אני סובל מכאבים בגב תחתון
זה בא משום מקום, יצאתי מהמקלחת ונתקפתי בכאב גב.
זה כואב כל הזמן, אך במיוחד מגביל אותי בהליכה.
התנועה של הרגל קדימה מכאיבה לי, אני נאלץ ללכת כשאני כפוף קצת קדימה.
כמו כן זה כואב גם בעמידה, ובתנוחות מסוימות בשכיבה, וכשאני מטה את הגוף לאחור זה מכאיב ביותר.
האם זה מתאים לשרירים תפוסים? בעיה בעמו"ש? מה אפשר לעשות?
יש לציין שמזה שבוע אני נוטל נוגדי דלקת לטיפול בדלקת בגיד ברגל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב - תגובה
ד``ר עופר ברוך06/06/2014שימי שלום,
קרוב לוודאי שיש קשר תפקודי או יותר נכון הפרעה בתפקוד הנכון של האגן והגב, כאשר התחלתה לצלוע על הרגל עם הגיד הכואב.
כתוצאה מניסיון הבריחה שלך מהכאב ברגל, כנראה אמצתה את האגן יתר על המידה (שרירים, מפרקי אגן וירכיים), עד כדי נטיית האגן לצד מסוים והליכה לא סימטרית על הרגליים כאשר רגל אחת קצרה זמנית מהרגל האחרת עקב תפיסת האגן וכאב הגיד ברגל.
איננו יודעים מה מקורה של הדלקת בגיד ברגל, האם נקעתה או מתחתה אותה? האם זה דלקת בגיד האחורי ברגל (אכילס)?
כעזרה ראשונה וללא בדיקה שלך קשה לקבוע אך ניתן להניח כי כרית חום על הגב או העכוזים במקביל לכרית קור על מפרק האגן הכואב יקלו סימפטומטית ויאפשרו לך ללכת להיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה.
ממליץ לך לפנות ולטפל אצל מי שתבחר, אבל מהר. אל תתמהמה. הדלקת והכאב רק יתעצמו ויעברו לאיזורי פיצוי נוספים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)