כאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב
    רותי
    06/06/2014

שלום

מאז שלשום אני סובל מכאבים בגב תחתון
    זה בא משום מקום, יצאתי מהמקלחת ונתקפתי בכאב גב.
    זה כואב כל הזמן, אך במיוחד מגביל אותי בהליכה.
    התנועה של הרגל קדימה מכאיבה לי, אני נאלץ ללכת כשאני כפוף קצת קדימה.
    כמו כן זה כואב גם בעמידה, ובתנוחות מסוימות בשכיבה, וכשאני מטה את הגוף לאחור זה מכאיב ביותר.
    האם זה מתאים לשרירים תפוסים? בעיה בעמו"ש? מה אפשר לעשות?
    יש לציין שמזה שבוע אני נוטל נוגדי דלקת לטיפול בדלקת בגיד ברגל.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב

הוספת תגובה

• כאב גב - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    06/06/2014

שימי שלום,
    קרוב לוודאי שיש קשר תפקודי או יותר נכון הפרעה בתפקוד הנכון של האגן והגב, כאשר התחלתה לצלוע על הרגל עם הגיד הכואב.
    כתוצאה מניסיון הבריחה שלך מהכאב ברגל, כנראה אמצתה את האגן יתר על המידה (שרירים, מפרקי אגן וירכיים), עד כדי נטיית האגן לצד מסוים והליכה לא סימטרית על הרגליים כאשר רגל אחת קצרה זמנית מהרגל האחרת עקב תפיסת האגן וכאב הגיד ברגל.

איננו יודעים מה מקורה של הדלקת בגיד ברגל, האם נקעתה או מתחתה אותה? האם זה דלקת בגיד האחורי ברגל (אכילס)?

כעזרה ראשונה וללא בדיקה שלך קשה לקבוע אך ניתן להניח כי כרית חום על הגב או העכוזים במקביל לכרית קור על מפרק האגן הכואב יקלו סימפטומטית ויאפשרו לך ללכת להיבדק אצל ד"ר לכירופרקטיקה.
    ממליץ לך לפנות ולטפל אצל מי שתבחר, אבל מהר. אל תתמהמה. הדלקת והכאב רק יתעצמו ויעברו לאיזורי פיצוי נוספים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו