מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך ממצאיםשלמה ישי01/07/2014
הכאבים מהצוואר מקרינים לכתף עליונה ממשיך לגב עליון שמאלי זרמים וגם ליד שמאל + רעידות וקפיצות פנימיות בתוך היד- בחצי השנה האחרונה החמיר
(בגידים , בשרירים וכו...)
מהגב התחתון מקרין לי לרגל שמאל
עשיתי הרבה טיפולים בשנים האחרונות :
פיזיוטרפיה (גם עכשיו), דיקור סיני , מסג'ים ...
אני רוצה ולעשות סדרה של טיפולים- מה יהיה הכי טוב בשבילי נכון לעכשיו
אני עובד עצות.
מאחל החלמה ובריאות לכולם
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ממצאים - תגובה
ד``ר נמרוד לירם02/07/2014שלום שלמה,
נראה כי מוקד הבעיה הוא הצוואר והשלכתה המשנית של בעיית הצוואר ככל הנראה תרמה גם למחלה של שרש כף היד היוצרת זרמים וכאב (CTS-תסמונת התעלה הקרפלית). הבעיה השניה קשורה יותר ללחצים על עצבים העוברים בפרק שרש כף היד, אך מושפעת מהצוואר.
הפתרון הוא דו-כיווני:
(א) כירופרקטיקה בנושא עמוד השדרה.
(ב) מומחה אורתופדי לכף יד.
לא נראה לי שמסז'ים ודיקור יועילו כאן.
פנה למי שהכי טוב בסביבה בה אתה גר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)