טיפול במישור קיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במישור קיני
    אורית
    06/09/2014

שלום היבעתי לכירופרקט המטפל בעזרת מיכשור קינטי.אני עם בלטים בצוואר ואחד גדול עם לחץ על חוטה שידרה ושינויים ניוונים המפרקים.. סובלי מכאבים בידיים במיוחד בזרועות ויד אחת אפילו בכף היד. השכמות ובצוואר.בשלוש פעמים שהייתי בכל פעם שהוא עובד עם המכשור אני מרגישה רעד גדול הידיים וכאבים בחזקים יותר מהמוכרים לי במשך מספר ימים. לדבריו זהב בסדר גמור והתחושות אחרי הטיפול צריכות להיות כך. עוד אמר שאם אמשיך ואת מיד יהיה שיפור בכאבים ולא תמשיך התדרדרות. האם בטוח להמשיך לסוג זה של טיפול עם מצב כמו שלי האם זה שיש החמרה בכאב אחרי הטיפול היא לא סימן שהטיפול לא מתאים האם מכשור קינטי לא יכול לגרום נזק גדול יותר כמו החלקת חוליות? תודה מראש על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במישור קיני

הוספת תגובה

• טיפול במישור קיני - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    07/09/2014

שלום אורית.
    לדעתי, להגיע בהקדם ללא דיחוי לכירופרקט מנוסה מאד בענייני צוואר. את זקוקה להערכה מחודשת, הפנייה ל MRI אם לא עשית לאחרונה והערכת מצב נוירולוגית. לא להזניח! יתכן כי מדובר בלחץ ניכר על חוט השדרה עצמו והדבר טעון בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במכשיר קנטי

אורית
    07/09/2014

מי כירופרקט מתמחה בצוואר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במכשיר קנטי - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    07/09/2014

1) אין אחד שלא.
    2) לכי להכי טוב בסביבה של עד שעה נסיעה מביתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במכשיר קנטי

אורית
    08/09/2014

דר לירם סליחה על השאלות הרבות . אגש כמובן להתיעצות אך הכירופרקט שאליו היגעתי הוא כירופרקט רשום באגודה. וככזהלדבריך הוא יכול לטפל בצוואר. האם כוונתך לשינוי סוג הטי]פול ? טיפול רגיל ללא מיכשור קינטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול במכשיר קנטי - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    08/09/2014

לאור כל הדיון בינינו, נראה לי כי דרוש שיקול דעת מעבר לטיפול במכשיר הקינטי וברמה האבחונית. ללא עיכוב מיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו