ד"ר בוריס שילמן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר בוריס שילמן?
    שני
    30/11/2014

שלום, שמי שני אני בת 27, לפני מס' חודשים גילו בבדיקת CT כי יש לי פריצת דיסק ובלט בחוליות S1L5 ניסיתי את כל הטיפולים הקונבנציונלים, דיקור, פיזיותרפיה, רפלקסולוגיה.... ולצערי כלום לא עזר!! היום ביקרתי אצל ד"ר בוריס שילמן במרפאתו בראשון לציון, ומשהו מרגיש לי לא בסדר איתו..... מישהו מכיר אותו? ממליץ\לא ממליץ? בכל אופן הוא עשה לי קנקים בגוף, גם בצוואר..... האם טיפול כזה יכול לגרום נזק?
    כמו כן אני תושבת המרכז... אשמח לקבל המלצות למומחי גב\עמוד שדרה שעושים ניסים כי ניראה שזה הדבר היחיד שיעזור....

אשמח לתגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר בוריס שילמן?

הוספת תגובה

• ד"ר בוריס שילמן? - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    30/11/2014

שני שלום רב,
    לצערנו פנית לבעל המקצוע הלא נכון, מכיוון שד"ר שילמן איננו ד"ר לכירופרקטיקה אלא הוא מטפל ידני עם השכלה סובייטית בטיפול ידני בעמוד השדרה ולא השכלת ד"ר לכירופרקטיקה מוכרת ומוסדרת כפי שכל הכירופרקטים הרישמיים בארץ עברו. הוא גם הפסיד במשפט מול הכירופרקטים בארץ על התחזות לכירופרקט והשופט אסר עליו לכנות עצמו כירופרקט או עוסק או מטפל בכירופרקטיקה.
    תחושת הבטן שלך באמת עבדה נכון, והיינו ממליצים לאיזור ראשון לציון לפנות לכירופרקטים מורשים כגון ד"ר גיא אלמוג, ד"ר אבי שרייר, ד"ר עודד מץ, ובחולון ישנם ד"ר בוב שיין וד"ר עומר הירש,
    אנא וודאי עימם האם הם עוסקים במרפאותיהם בכירופרקטיקה ובשיקום כי את תזדקקי להכוונה אישית וביצוע הרבה תרגילי חיזוק ומתיחה נכונים למצבך במהלך הטיפולים וכן בבית ו/או בעבודתך או לימודייך,

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בוריס שילמן?

שני
    01/12/2014

תודה רבה על התגובה המהירה, אני גרה בתל אביב בארלוזורוב צמוד לבי"ח איכילוב.... אשמח להגיע אלייך למרפאה או לקבל המלצה על רופא באיזור שיוכל לתת לי מענה, אני מניחה שטיפול כירופרקטי זה הדבר האחרון שלמעשה לא עשיתי ויכול לעזור...

שוב תודה על התגובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר בוריס שילמן? - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    01/12/2014

שני שלום, השאירי פרטייך במרפאתי ונקבע תור,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שני

יואב
    09/12/2014

שלום שני,
    נשמע על פניו שנפגשת עם כירופרקט לפי התיאור של הוצאת "קנקים".
    זה חלק מהטיפול שכירופרקטים עושים, זה נקרא לעשות "מניפולציות" לעמוד השדרה. למרות שניסית הרבה טיפולים, יש צורך להבין מה הסמפטומים שמהן את סובלת ומה היה המקור של הבעיות בעמוד השדרה שכן את צעירה בשביל הבעיות שאת מתארת בCT, האם נגרם מתאונה?
    בכל אופן לא הייתי ממליץ לחפש מישהו שעושה "ניסים" אלא להמשיך ולהתעקש על טיפולים שמרניים כגון פיזיותרפיה, הידרותרפיה או אפוסתרפיה.
    בברכת בריאות שלמה,
    יואב, פיזיותרפיסט מומחה, אפוסתרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו