מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקישות בסיבוב הראשיעקב28/12/2014
מעל חודש כשאני מסובב את הראש בתנועה סיבובית אני שומע את כל הסיבוב של הראש
וזה משגע אותי
כמו קנקים אבל זה לא קנקים זה פשוט כמו שאוכלים ציפס ויש רעש של הריסוק
ככה אני שומע את כל הסיבוב של הראש או כשאני מסובב את הראש בצורה רגילה לצד
הלכתי לאורטופד ואמר שלא שמע על תופעה כזאת ולא רואה סיבה לעשות משהוא
האם יש דרך לפתור את זה
האם יש סיבה לדאגה ?
יצויין שאיין לי כאבים בתנועה ובצוואר
בנוסף יש לי קפיצות שרירים ובבדיקה נוירולוגית לא נמצא דבר ברוך ה'
כולל בבדיקת אי אם ג'י
אין לי מוסג אם יש קשר בין שני הדברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקישות בסיבוב הראש - תגובה
ד``ר נמרוד לירם28/12/2014יעקב שלום,
תופעת הרעשים שאתה מדווח עליה אינה נדירה ומעידה בד״כ על תחלופת גזי חנקן או פד״ח המומס בנוזלי הגוף ונובע מהפרש לחצים בין נוזלים אלה בשכבות הרקמה השונות התומכות בפרקי עמוד השדרה ובסיס הראש. אין רעשים אלה מעידים על תהליך מזיק כאשר אינם מלווים בכאב. עם זאת, טיפול כירופרקטור עשוי לנטרלם או להפחיתם באופן ניכר ע״י השוואת לחצי הנוזלים המומסים ברקמות הצמודות זו לזו. הטיפול אינו הכרחי במצב אותו תיארת, אבל אפשרי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת אם אר אי
יעקב07/04/2015וזה התשובה
להלן ממצאי בדיקת MRI של ע"ש צווארי
הבדיקה בוצעה בערכי TSE , T2 , T1 אקסיאלי וסגיטלי.
ממצאים:
אין עדות לבקע דיסקלי.
אין עדות ללחץ על החוט.
רושם להיצרות דיפוזית של התעלה, אך ללא עדות למיאלופתיה.
הפורמינות שמורות.
מעבר קרניו-צרוויקלי שמור.
רושם לאובדן נפח צרבלרי.
סיכום : ללא עדות ללחץ על החוט.
רושם לאובדן נפח צרבלרי, בייחוד של הורמיס.
לשקול הדמיה מוחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת אם אר אי - תגובה
ד``ר נמרוד לירם07/04/2015יעקב שלם,
הממצאים אמנם שוללים בעייה בצוואר וחשוב מזה, לחץ על חוט השדרה. עם זאת, הממצא במוחון (צרבלום) מחייב התייעצות נוירולוג. יתכן שהליקוי ממנו אתה סובל נובע משם. אנא פנה למומחה לנוירולוגיה ושוב אלינו במידה שהנומרולוג סבור שאין שם בעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)