כאבים בגב החמירו לאחר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב החמירו לאחר טיפול
    פיני
    29/12/2014

שלום רב!

אני בן 41 בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי גב תחתון.
    אני מניח שהכאבים נובעים מישיבה מרובה ואי פעילות גופנית.
    ע"מ לטפל בבעיה החלטתי לפנות לכירופרקט, מפני שמשך הטיפול אצל אורטופד נמשך זמן רב.(המתנה לאורטופד צילום ולאחר מכן המתנה לפיזיוטרפיה..).
    ביקרתי עד כה פעמיים אצל ד"ר בוריס שילמן והכאבים החמירו.הוא אמר לי שהכאבים יחלפו לאחר מס' ימים.הוא נראה לי אדם הגון והמון ניסיון וידע, אך יחד עם זאת אני חושש מהשיטות טיפול שלו.בנוסף לבעיות בגב כעת כל תזוזה של הראש ימינה ושמאלה אני שומע "קליקים".
    אני לא יודע אם כדאי להפסיק את הטיפול, או לבצע את כל סדרת הטיפולים שמסתכמים ב-6?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגב החמירו לאחר טיפול - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    29/12/2014

פיני שלום רב,
    לצערנו פניתה לבעל המקצוע הלא נכון, מכיוון שד"ר שילמן איננו ד"ר לכירופרקטיקה אלא הוא מטפל ידני עם השכלה סובייטית בטיפול ידני בעמוד השדרה וללא השכלת ד"ר לכירופרקטיקה מוכרת ומוסדרת כפי שכל הכירופרקטים הרישמיים בארץ עברו. הוא גם הפסיד במשפט מול הכירופרקטים בארץ על התחזות לכירופרקט והשופט אסר עליו לכנות עצמו כירופרקט או עוסק או מטפל בכירופרקטיקה.
    תחושת הבטן שלך באמת עבדה נכון, כאשר גם הרגשתה שאין שיפור. היינו ממליצים לאיזור ראשון לציון לפנות לכירופרקטים מורשים כגון ד"ר גיא אלמוג, ד"ר אבי שרייר, ד"ר עודד מץ, ובחולון ישנם ד"ר בוב שיין וד"ר עומר הירש,
    אנא וודאי עימם האם הם עוסקים במרפאותיהם בכירופרקטיקה ובשיקום כי אתה תזדקק להכוונה אישית וביצוע של הרבה תרגילי חיזוק ומתיחה נכונים למצבך במהלך הטיפולים וכן בבית ו/או בעבודתך,
    אם אין התקדמות איתם אנא פנה למרפאותינו לחווד נוספת ושקלול הרכב טכניקות טיפול כירופרקטיות מתאימות,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה מאוד על תשובתכם

פיני
    29/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו