מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב החמירו לאחר טיפולפיני29/12/2014
שלום רב!
אני בן 41 בחודשים האחרונים התחלתי לסבול מכאבי גב תחתון.
אני מניח שהכאבים נובעים מישיבה מרובה ואי פעילות גופנית.
ע"מ לטפל בבעיה החלטתי לפנות לכירופרקט, מפני שמשך הטיפול אצל אורטופד נמשך זמן רב.(המתנה לאורטופד צילום ולאחר מכן המתנה לפיזיוטרפיה..).
ביקרתי עד כה פעמיים אצל ד"ר בוריס שילמן והכאבים החמירו.הוא אמר לי שהכאבים יחלפו לאחר מס' ימים.הוא נראה לי אדם הגון והמון ניסיון וידע, אך יחד עם זאת אני חושש מהשיטות טיפול שלו.בנוסף לבעיות בגב כעת כל תזוזה של הראש ימינה ושמאלה אני שומע "קליקים".
אני לא יודע אם כדאי להפסיק את הטיפול, או לבצע את כל סדרת הטיפולים שמסתכמים ב-6?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב החמירו לאחר טיפול - תגובה
ד``ר עופר ברוך29/12/2014פיני שלום רב,
לצערנו פניתה לבעל המקצוע הלא נכון, מכיוון שד"ר שילמן איננו ד"ר לכירופרקטיקה אלא הוא מטפל ידני עם השכלה סובייטית בטיפול ידני בעמוד השדרה וללא השכלת ד"ר לכירופרקטיקה מוכרת ומוסדרת כפי שכל הכירופרקטים הרישמיים בארץ עברו. הוא גם הפסיד במשפט מול הכירופרקטים בארץ על התחזות לכירופרקט והשופט אסר עליו לכנות עצמו כירופרקט או עוסק או מטפל בכירופרקטיקה.
תחושת הבטן שלך באמת עבדה נכון, כאשר גם הרגשתה שאין שיפור. היינו ממליצים לאיזור ראשון לציון לפנות לכירופרקטים מורשים כגון ד"ר גיא אלמוג, ד"ר אבי שרייר, ד"ר עודד מץ, ובחולון ישנם ד"ר בוב שיין וד"ר עומר הירש,
אנא וודאי עימם האם הם עוסקים במרפאותיהם בכירופרקטיקה ובשיקום כי אתה תזדקק להכוונה אישית וביצוע של הרבה תרגילי חיזוק ומתיחה נכונים למצבך במהלך הטיפולים וכן בבית ו/או בעבודתך,
אם אין התקדמות איתם אנא פנה למרפאותינו לחווד נוספת ושקלול הרכב טכניקות טיפול כירופרקטיות מתאימות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה מאוד על תשובתכם
פיני29/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)