מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על כירופרקטרועי24/04/2008
ביקרתי באתר והתרשמתי מאוד ואני מתכנן להזמין תור בשבועות הקרובים
יש לי רק שאלה קטנה..לפני מספר חודשים טופלתי על ידי כירופרקט שלטענתו היו לי חוסרים בגוף שכדי להשלים אותם על ידי צריכה של תוספי מזון
הוא הציע לי לקנות ממנו תוסף תזונה שנקרא מטא-בסט שזה חומצה אלפא ליפואית
ותוסף תזונה מאט-באלאנס שזה סוג של מולטי ויטמין אם אני לא טועה
לצרוך 3 כדורים ביום של החומצה אלפא ליפואית ו2 כדורים של המולטיויטמי.
השאלה שלי האם לא מדובר כאן בסוג של רמאות ובצע כסף? האם באמת אפשר לאבחן שיש חוסר מסוים רק על ידי בדיקה גופנית של הגב? אחרי הכל הוא לא בסתכל בשום בדיקת דם שעשיתי או משהו כזה אלא רק על ידי בדיקה גופנית של הגב
אשמח לשמוע את דעתך בנושא
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וטמינים וקינסיולוגיה כירופרקטית
ד``ר עופר ברוך24/04/2008רועי שלום,
הגוף הוא מכונה מדהימה אשר רב הנסתר עדיין על הגלוי בכל הקשור להשפעות חיצוניות של חומרים/נוזלים ו/או קרינה מסוגים שונים על איכות עבודת והולכת הזרם החשמלי לשרירי הגוף ולאיברי הגוף, ולפיכך, על פעולתם הבריאה.
קיימת טכניקה מורכבת מאוד במקצוע הכירופרקטיקה אשר נקראת אפלייד קינסיולוג'י אשר חלק מעיסוקה קשור במה שעברתה עם אותו דוקטור. בבדיקות אלו, ניתן להוכיח אמפירית כי מוצר מסויים או תוסף תזונה נמצא בחוסר בגופך על ידי בדיקת שריר מיוחדת כאשר באותו הזמן החומר שנמצא בשאלה כחסר מוחזק על ידך וקרוב לגופך. מתחום המטא-פיסיקה ידוע כי לכל חומר ביקום יש יכולת לספוג או ללהשיב קרינה כגון שדות אלקטרומגנטיים, אלקטרוסטטים ואחרים. כאשר הנך מחזיק באותו החומר קרוב אליך, ומבוצעת במקצועיות יתרה בדיקת אותו השריר, אשר מראה או יש תגובה המחזקת או מחלישה את השריר ולכן נותנת אינדיקציה אמפירית לדוקטור המטפל לגבי נחיצות התוסף. כמובן שאם יש שאלה או ספק, יש להיוועץ עימו ולהשוות לבדיקות הדם.
דרך אגב, לא כל המרכיבים שנמצאים בדם אכם מגיעים לכל התאים כך שלעיתים גם בדיקת הדם היא לא הכי מדוייקת,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)