שאלה על כירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על כירופרקט
    רועי
    24/04/2008

ביקרתי באתר והתרשמתי מאוד ואני מתכנן להזמין תור בשבועות הקרובים
    יש לי רק שאלה קטנה..לפני מספר חודשים טופלתי על ידי כירופרקט שלטענתו היו לי חוסרים בגוף שכדי להשלים אותם על ידי צריכה של תוספי מזון
    הוא הציע לי לקנות ממנו תוסף תזונה שנקרא מטא-בסט שזה חומצה אלפא ליפואית
    ותוסף תזונה מאט-באלאנס שזה סוג של מולטי ויטמין אם אני לא טועה
    לצרוך 3 כדורים ביום של החומצה אלפא ליפואית ו2 כדורים של המולטיויטמי.

השאלה שלי האם לא מדובר כאן בסוג של רמאות ובצע כסף? האם באמת אפשר לאבחן שיש חוסר מסוים רק על ידי בדיקה גופנית של הגב? אחרי הכל הוא לא בסתכל בשום בדיקת דם שעשיתי או משהו כזה אלא רק על ידי בדיקה גופנית של הגב

אשמח לשמוע את דעתך בנושא

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על כירופרקט

הוספת תגובה

• וטמינים וקינסיולוגיה כירופרקטית

ד``ר עופר ברוך
    24/04/2008

רועי שלום,
    הגוף הוא מכונה מדהימה אשר רב הנסתר עדיין על הגלוי בכל הקשור להשפעות חיצוניות של חומרים/נוזלים ו/או קרינה מסוגים שונים על איכות עבודת והולכת הזרם החשמלי לשרירי הגוף ולאיברי הגוף, ולפיכך, על פעולתם הבריאה.
    קיימת טכניקה מורכבת מאוד במקצוע הכירופרקטיקה אשר נקראת אפלייד קינסיולוג'י אשר חלק מעיסוקה קשור במה שעברתה עם אותו דוקטור. בבדיקות אלו, ניתן להוכיח אמפירית כי מוצר מסויים או תוסף תזונה נמצא בחוסר בגופך על ידי בדיקת שריר מיוחדת כאשר באותו הזמן החומר שנמצא בשאלה כחסר מוחזק על ידך וקרוב לגופך. מתחום המטא-פיסיקה ידוע כי לכל חומר ביקום יש יכולת לספוג או ללהשיב קרינה כגון שדות אלקטרומגנטיים, אלקטרוסטטים ואחרים. כאשר הנך מחזיק באותו החומר קרוב אליך, ומבוצעת במקצועיות יתרה בדיקת אותו השריר, אשר מראה או יש תגובה המחזקת או מחלישה את השריר ולכן נותנת אינדיקציה אמפירית לדוקטור המטפל לגבי נחיצות התוסף. כמובן שאם יש שאלה או ספק, יש להיוועץ עימו ולהשוות לבדיקות הדם.
    דרך אגב, לא כל המרכיבים שנמצאים בדם אכם מגיעים לכל התאים כך שלעיתים גם בדיקת הדם היא לא הכי מדוייקת,
    בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו