ציסטת בייקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטת בייקר
    ש
    08/02/2015

שלום.
    לפני מספר שנים אובחנתי עי אורטופד ב'ציסטת בייקר'. בת 49. עוסקת בספורט. הציסטה לא כל כך הפריעה לי עד כה. כעת במשך מס' חודשים, אני מרגישה לחץ על החלק האחורי של הברך. אין נפיחות. בנוסף לכך לעיתים מופיע כאב בחלק הקידמי של הברך או בצידה. הפרעה בתנועתיות (לאחר כיפוף, מעט קשה לחזור לרגל ישרה).
    האם תחום הכירופרקטיקה יכול לבוא לעזרתי ובאיזה אופן?
    במידה וכן, מיהו כירופרקט מומלץ באיזור הקריות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטת בייקר

הוספת תגובה

• ציסטת בייקר - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    08/02/2015

שלום ש.
    ציסטה ע״ש בייקר היא התעבות חלקו האחורי של הקופסית המפרקית של הברך. הבעייה קשורה לעיתים קרובות לקרע בסחוס במניסקוס הפנימי. הדיווחים שלך אכן תומכים בכך אבל שתי עצות לי אליך:
    א) רק (!) בדיקת MRI של הברך תוכל לתת תשובה אמינה וטובה לסוגיה זו.
    ב) במידה שהנזק לסחוס או לרקמות אחרות נופל בתחום השמרני, פיסיקלי ומכני כירופרקטיקה תוכל לעזור. אך קודם כל ובראש ובראשונה MRI. בלי זה אנו מגששים באפלה. בהצלחה.
    נ׳

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטת בייקר - המשך

ש
    09/02/2015

תודה רבה על תשובתך המהירה והיסודית!!
    הייתי אצל אורטופד. אמר שהממצאים אכן מתאימים לציסטת בייקר. לא דיבר על בעיה בברך. הפתרון שהציע לי, שימוש במדרסים.
    שאלתי היא, האם נראה לך ששימוש במדרסים יכול לעזור לי?
    ואיך אני מגיעה לMRI אם הרופא לא מטפל בבעיה באופן שהצעת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטת בייקר - המשך - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    09/02/2015

שלום ש',
    אינני סבור ששימוש במדרס יפתור בהכרח את הבעיה ואין לי כוונה להתווכח עם האורתופד שבקרת. עצתי היעילה ביותר היא שתבואי אלי (עם הברך), אבדוק ואפנה ל MRI בעצמי אם אכן אמצא בבדיקה פשוטה שיש סבירות למעורבות ברקמות הרכות הפנימיות של הברך. בהצלחה.
    נ'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו