תזוזה של עצם בכתף לאחר אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזוזה של עצם בכתף לאחר אימון
    בני
    29/04/2015

שלום, לפני מספר חודשים עשיתי אימון חזה אינטנסיבי (שילוב כמעט כל התרגילים שקיימים לחזה) כאשר בתרגיל האחרון ביצעת אימון במכשיר קרוס אובר.
    הרגשתי תזוזה של העצם של משהו בכתף. בימים הראשונים הרגשתי קצת לחץ וכאב קל בכתף. כשבועיים לאחר מכן ביצעתי אימון חזה שוב ללא מכשיר קרוס אובר. אך למחורת הגיעו כאבים ברמה של חוסר יכולת להניע את הכתף למשך שלושה ימים. בעין נראתה בליטה מאוד גדולה בכתף , הנחתי שזו דלקת והפסקתי אימוני חזה וכתפיים למשך חודשיים
    כעת, הבליטה לא נעלמה ואני כבר חודש מתאמן חזה עם כאבים כרונים קלים (לאו דווקא בזמן אימון) , מבחינת האימון אני לא מרגיש קושי או הגבלה (אינני עושה קרוס אובר אך כן את שאר התרגילים)
    בכל אופן לפני שבוע עשיתי רנטגן ואכן לפי האורטופד ישנה עצם שזזה ועלתה למעלה מעט. שאלתי אותו מה עושים? אם אפשר הפנייה לכירופרקט והוא טען שאין טעם ואפשר לחיות עם זה או ניתוח אם זה ככ מגביל.
    אני רוצה לדעת אם לפי מה שתיארתי כירופרקט יוכל להחזיר את העצם למקום ? (לחץ לא מבוקר גרם לה לברוח ואני מניח שלחץ מבוקר יחזיר אותה)
    מודה מראש לכל מידע שתספקו לי
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תזוזה של עצם בכתף לאחר אימון - תגובה

ד``ר נמרוד לירם
    30/04/2015

שלום בני. יתכן כי מדובר בקרע ברצועת החיבור בין עצם השכמה לבריח (acromio-clavicular ligament). צריך מומחה רציני לכתף והדמיה טובה. צור איתי קשר אם אתה לא מצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו