מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזוזה של עצם בכתף לאחר אימוןבני29/04/2015
שלום, לפני מספר חודשים עשיתי אימון חזה אינטנסיבי (שילוב כמעט כל התרגילים שקיימים לחזה) כאשר בתרגיל האחרון ביצעת אימון במכשיר קרוס אובר.
הרגשתי תזוזה של העצם של משהו בכתף. בימים הראשונים הרגשתי קצת לחץ וכאב קל בכתף. כשבועיים לאחר מכן ביצעתי אימון חזה שוב ללא מכשיר קרוס אובר. אך למחורת הגיעו כאבים ברמה של חוסר יכולת להניע את הכתף למשך שלושה ימים. בעין נראתה בליטה מאוד גדולה בכתף , הנחתי שזו דלקת והפסקתי אימוני חזה וכתפיים למשך חודשיים
כעת, הבליטה לא נעלמה ואני כבר חודש מתאמן חזה עם כאבים כרונים קלים (לאו דווקא בזמן אימון) , מבחינת האימון אני לא מרגיש קושי או הגבלה (אינני עושה קרוס אובר אך כן את שאר התרגילים)
בכל אופן לפני שבוע עשיתי רנטגן ואכן לפי האורטופד ישנה עצם שזזה ועלתה למעלה מעט. שאלתי אותו מה עושים? אם אפשר הפנייה לכירופרקט והוא טען שאין טעם ואפשר לחיות עם זה או ניתוח אם זה ככ מגביל.
אני רוצה לדעת אם לפי מה שתיארתי כירופרקט יוכל להחזיר את העצם למקום ? (לחץ לא מבוקר גרם לה לברוח ואני מניח שלחץ מבוקר יחזיר אותה)
מודה מראש לכל מידע שתספקו לי
בני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזוזה של עצם בכתף לאחר אימון - תגובה
ד``ר נמרוד לירם30/04/2015שלום בני. יתכן כי מדובר בקרע ברצועת החיבור בין עצם השכמה לבריח (acromio-clavicular ligament). צריך מומחה רציני לכתף והדמיה טובה. צור איתי קשר אם אתה לא מצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)