עצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם הזנב
    בל
    01/05/2008

שלום,
    קרוב לשבועיים יש לי כאבים בעצם הזנב ובימים האחרונים זה כבר הגיע למצב שלא יכולתי אפילו לשבת, הגעתי למיון ונאמר לי כי הם חייבים לנקז ויש לציין שהאיזור היה נפוח, לאחר הניקוז הרגשתי הקלה מסויימת אך עדיין ישנה נפיחות קטנה, לאחר כמה ימים הגעתי לבדיקה במרפאה כירורגית ונאמר לי כי יש לי סינוס וכי ההחלטה שלי אם להוריד אותו בניתוח או לא, כמו כן נאמר לי שבמידה ואני יחליט לא לנתח את המקום זה יכול לחזור שנית אפילו בתקופה הקרובה.
    הייתי רוצה חוות דעת נוספת בנושא ואם יש סיכונים בניתוח.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי.
    תודה מראש
    בל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם הזנב

הוספת תגובה

• כאב ונפיחות בעצם הזנב

ד``ר עופר ברוך
    01/05/2008

בל שלום,
    אנו איננו כירורגים ולכן איננו מייעצים האם זה נכון לנתח או לא.
    בכל מקרה, מה שהנך מתאר/ת הוא שיש לך למעשה כיס מוגלה או ציסטה על שם טארלוב בעצם הזנב עקב ישיבה ממושכת וכנראה בנטיית אגן לצד מסויים עד היווצרות דלקת וזיהום בצידי עצם הזנב.
    הציסטה נפוצה מאוד בגילאים 18-25 יותר אצל בנות.
    בכל אופן, חייבים לנקות לך את זה אם בניקוז ושטיפה או אם בניתוח על מנת שלא יסתבך.
    בכל מקרה, אנא היתייעצ/י עם כירורג בקשר לכך.
    לאחר ההחלמה, יש להגיע לבדיקת ד"ר לכירופרקטיקה אשר יבדוק את תפקוד האגן, עצם העצה, עצם הזנב ופרקי הירכיים אשר משפיעים על החלצים השונים באזור עצם העצה,
    לבריאות והחלמה מהירה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו