קיפוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס
    יוסי
    15/01/2016

שלום רב. אני בן 25 ומגיל 16 יש לי קיפוזיס קלה .לא טיפלתי בה והיא לא מפריעה או הפריעה לי בתפקוד היום יומי,זה אומר לעבוד בעבודה פיזית שכללה הרמת משאות דחיפת עגלות ועמידה ממושכת,וגם לעסוק בפעילות גופנית. רציתי לדעת מספר דברים. ראשית האם לכירופרקטיקה יש מה להציע לי בתחום של טיפול ולימוד הרגלי יציבה? שנית כיום אני עובד בעבודה משרדית ובמהלך החודש הראשון שלי לעבודתי הייתי יושב בצורה לקויה זה התבטא בכך שהייתי יושב על קצה הכסא ברגליים משוכולת ולא עם הגב קרוב למשענת,ובסוף יום עבודה הייתי סובל מכאבי גב.כיום אני תיקנתי את הליקויים(יושב עד סוף המשענת עם ידיים על הידיות של הכסא וכו).וכיום אין לי כאבים.רציתי לדעת עם עקב הישיבה הלקויה הקיפוזיס שלי החמיר ?(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיפוזיס

הוספת תגובה

• קיפוזיס - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    15/01/2016

איתי שלום,
    התובנות שלך בהחלט נכונות ואמיתיות.
    לדעת אם קימור הקייפוזיס גדל בגב העליון יהיה קשה לנו לדעת מכיוון שאין לנו את מנח יציבתך הקודם כמקור להשוואה.
    בכל מקרה, ישיבה לקוייה כפי שכבר הבנתה והרגשתה על גופך, מגבירה עומס כפיפה ודחיסה של הגוף ועמוד השדרה. רק לבצע תיקון ישיבה איננו מספיק וכדאי שתיגש לבדיקה מסודרת ואבחון אצל ד"ר לכירופרקטיקה אשר עוסק גם בשיקום ובתרגילי חיזוק ומתיחה לגב ולצוואר,
    העובדה שעכשיו לא כואב או פחות מציק לך בישיבה, עדיין איננה מבשרת כי הגב ישר ומשוחרר ויש לבדוק ולטפל. עומסי החיים יכולים לגרום לקימור שלך אכן לגדול ולכן חשוב לך מאוד לחפש ד"ר לכירופרקטיקה המתאים לבעייתך ומצבך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו