מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון שמקרינים לרגלייםקרן22/02/2016
לפני חודש התברר לי פריצה קלה בגב התחתון מבדקית סי טי שעשיתי עכשיו עשיתי טיפולי רפואה משלימה דיקור סיני שכנראה לא עזרו למצב שלי שזה כאבים שמוקרנים לשתי הרגליים הדיקור כנראה עזר חלקית עכשיו המטפל שלי עשה לי טיפול כי הוא ראה שאין התקדמות בטיפולים והפנה לכירפרקט רציתי לשאול האם הטיפולים כואבים כי אמרו לי מה מרגישים אחרי טיפול ראשון מה עושה הכירפרקט לעמוד השדרה אפשר הסבר יותר מופרט ? מה מרגישים אחרי טיפול ראשון יש לי לעשות שמונה טיפולים האם זה יעזור למצב שלי אני כרגע עם כאבים שמוקרנים לרגליים ויכול להיות שזה יעזור לי יקל על הכאבים ברגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון שמקרינים לרגליים
קרן22/02/2016רציתי לשאול ממה קורה כזה דבר פריצת דיסק יש לי קלה לפי הסי טי שעשיתי ממה קורה כזה דבר בדיוק היו לי דלקות חוזרות ונשנות ברגל שמאל אבל אמרו שזה סימן לפריצת דיסק פעם שהייתי במיון שחטפתי את הדלקת בפעם הראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון שמקרינים לרגליים - תגובה
ד``ר עופר ברוך22/02/2016קרן שלום רב,
את שואלת הרבה שאלות חשובות, אך את חלקן מה עושה הכירופרקט ובאילו טכניקות טיפול הוא משתמש, עליך יהיה לשאול את הד"ר לכירופרקטיקה שאת הולכת אליו.
יכולות להיות מגוון אבחנות בנוסף לפיענוח הסי טי ואנו נשאיר לו ולך את המקום הזה, של לדבר ולברר ולבדוק את הגורמים לכאבים וההקרנות ולהשלים את מלאכת האבחון.
לפי האבחנות, הד"ר לכירופרקטיקה יציע לך תכנית טיפול והרכב טכניקות טיפול המתאימות לך ולמצבך, וכן תרגילים למתוח ולחזק את הגב, הירכיים העכוזים והבטן.
בנוסף, כנראה שגם יציע לך דרכי מניעה שלא תפעילי לחץ גדול על האגן והגב להמשך השיפור המיוחל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)