כאב ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברגל שמאל
    לאה אחי-מרים
    13/05/2008

מזה כשבועיים אני מרגישה כאב חזק ברגל שמאל ותחושת נימול בכף הרגל.
    כשאני במנוחה או מסתובבת בבית הכאבים נעלמים ,אבל בהליכה ,אחרי כ200 מטר ,מתחיל כאב כמעט בלתי נסבל ,אז אני מוכרחה להתישב או להתכופף ,ןכך חוזר חלילה.חשוב לציין שלפני כ-6 שנים סבלתי מאותה תופעה ,ולאחר כחודשיים הכאבים נעלמו.כיום אני בת 66 ,והכאבים מאד מאד מציקים.
    תודה על תשומת הלב
    לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברגל שמאל

הוספת תגובה

• כאב ברגל שמאל וכירופרקטיקה

ד``ר עופר ברוך
    13/05/2008

לאה שלום,
    הכאב והנימול שהינך מרגישה מקורם קרוב לוודאי עקב לחץ על שורשי עצב היוצאים בין החוליות התחתונות L4-5 וכן, L5-S1 אך, גם יתכנו עקב לחץ בין חוליות הצצואר לחוט השידרה.
    כמוכן, תיתכן מאוד גם עקמת או היצרות תעלת השידה בגב התחתון.
    ממליץ להגיע לד"ר לכירופרקטיקה המנוסה במיקרי היצרות תעלה ואשר יוכל לבדוק אותך כיאות ולהשקיע מספיק זמן, סוגי טכניקות טיפול כירופרקטיות, תרגילים ועזרי טיפול בכל ביקור וביקור על מנת להקל עליך במהירות המירבית ובאופן הבטוח והמקצועי ביותר.
    אנא חפשי כזה באיזור מגורייך על מנת שלא תצטרכי לנסוע דרך ארוכה אשר תקלקלאת הישגי הטיפולים,
    בהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו