זרמים במצח ובראש, מרגישים כמו עיסוי, וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרמים במצח ובראש, מרגישים כמו עיסוי, וכאבי ראש
    קובי
    19/08/2016

ם רב

אני בן 28, לאחר מדיטציות בישיבה שאני מתרגל מזה שנים התחילו לי זרמים משונים במצח ובראש עצמו למעלה בקודקוד.

זה מרגיש כמו דיגדוג עד כמו עיסוי רקמות במצח כאילו השרירים זזים.

המצב החמיר כעת, מפני שהייתי בסדנה מפרכת של מדיטציה של כמה שעות ביום
    ומאז הזרמים האלו לא מפסיקים ואיתם גם התחושות הנפשיות.

כשזה יורד לעינייפ קשה כמעט לראות כמו שצריך.

ויש קשר ישיר בין הופעת הזרמים חזק לבין תחושות עצבות ודיכאון שמופיעות ואז גם מופיע כאב בטן תחתון במעיים, מאוד חזק

חשוב לציין שהסיבה שאני בודק בכירופרפטיקה היא מפני שנאמר לי שיכל להיות שזה קשור לבעיות צוואר או שלד.

יש לי עקמת קלה בגב שאכן משפיעה לי על החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זרמים במצח ובראש, מרגישים כמו עיסוי, וכאבי ראש - תגובה

ד``ר עופר ברוך
    22/08/2016

קובי שלום רב,
    אכן, מקצוע הכירופרקטיקה עוסק במרכיבי השלד, עמוד השדרה, חוט השדרה והרפלקסים הנוירולוגים בין הרקמות והחוליות לבין מרכזי הפענוח של תחושות הגוף שאתה מתאר,

לפי התיאור שלך, בהחלט תיתכן אפשרות כי תחושות הדיגדוג והזרמים בקודקוד ובמצח מקורם בכיווץ שרירי מיפרקי חוליות צוואר עליונות אשר מפנים תחושות אלו לראש.
    תופעות כגון אלו ידועות כסנדרום מיופאשיאלי צווארי אשר כנראה מושפע מזמני ישיבה ממושכים וממנח ראש וצוואר לא נכונים ביומכאנית, כלומר, הצוואר כפוף כמעה לפנים ביציבתך בעמידה ובישיבת המדיטציה.

ממליץ להגיע אלינו לבדיקה מקיפה של יציבתך, מצב השרירים והחיישנים העיצביים המפעילים אותם מחוליות הצוואר והגב, ואז לקבל הנחיות ותרגילים למתיחה, חיזוק ומניעה,
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו