רעידות ורטט בפנים הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעידות ורטט בפנים הגוף
    תהילה
    30/03/2017

שלום ,
    אני מטופלת אצל כירופרקט עקב בעיות בעמוד שידרה צווארי. עברתי שלושה טיפולים עד כה ומיד לאחר הטיפול הראשון התחלתי להרגיש רטט פנימי בגוף, כמו רעידות מהירות בשרירים, בעיקר בידיים . לאחר הטיפול השלישי המצב החמיר וכעת אני מרגישה את הרטט גם בצוואר ובלסת ובכל הגוף. האם זו תגובה נורמאלית לאחר טיפולים כירופרקטיים בצוואר, הכירופרקט שאצלו אני מטופלת טוען שאלו תסמינים המעידים על כך שהגוף מתרגל למצב החדש לאחר הכיוונון.
    אשמח לדעתך בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעידות ורטט בפנים הגוף

הוספת תגובה

• רטט

ד``ר נמרוד לירם
    30/03/2017

לי נראה שיש צורך בבירור נוסף ויתכן שגם mri של עמוד שדרה צווארי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטט

תהילה
    30/03/2017

לא כל כך הבנתי את תשובתך. בירור נוסף אצל מי ו MRI לשם מה? אשמח אם תפרט קצת יותר את כוונתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטט

ד``ר נמרוד לירם
    30/03/2017

שלום תהחלה
    בניגוד לדעתו של מי שמטפל בך, אני סבור שמה שדיווחת אינו בגדר המתקבל על דעתי כתופעה רגילה או סבירה שאחרי טיפול כירופרקטור. לא בדקתי אותך בעצמי ולכן אינני יכול לומר מה בדיוק קורה. אבל במיוחד העובדה שאת אומרת שהמצב מחמיר תומכת בכך שיש לבדוק היטב מחדש בדיקה במרפאה. כמו כן, יתכן שיהיה צורך להפנות להדמיה (שאינני יודע אם נעשתה בעבר). לכן לדעתי הצוואר שלך דרוש בהסתכלות מחודשת. לא הייתי מסתפק באמירה שאלה תוצאות רגילות של טיפול, אם כי יכול להיות שכך הוא. בקיצור, לכי למישהו אחר בתחום הכירופרקטיקה שיבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רטט

תהילה
    30/03/2017

תודה רבה על התייחסות המהירה והמפורטת. אלך לבצע בדיקת הדמיה ולבירור נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו