כאבים בצוואר וחריקות בעת תנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצוואר וחריקות בעת תנועה
    חיים
    19/09/2017

שלום אני כבר שנה סובל מכאבים בצוואר, לפעמים יותר ולפעמים פחות.
    אך כואב לי כאשר אני ישן לדוגמא על הגב עם כרית ויכול לישון רק על הצד או אם על הגב אז בלי כרית בכלל.
    בעיה נוספת שמטרידה אותי אפילו יותר מהכאב זה הרעשים, אם אני מביט ישר ומאוזן אין רעש בתנועה אך מספיק שאני מסתכל קצת הצידה כל תנועה עדינה עם הצוואר מייצרת חריקה כמו דלת לא משומנת. הדבר מורגש רק בתנועות קטנות כמו ישיבה מול מחשב, קיראת ספר, או שימוש בנייד.
    עשיתי צילום רנטגן שאבחנתו הייתה היצרות קלה במרווח הבן חולייתי c3-4
    עשיתי גם פיזוטרפיה וגם שני טיפולים אצל כירופרקט שלא הועילו במאום.
    רציתי לדעת האם ניתן לאבחן את הסיבה לרעש בעת תנועת הצוואר שממש יכול להטריד במיוחד אם אתה עושה משהו שקט כמו קריאה או עבודה במחשב, ואם יש דרך כלשהי לטפל ולהעלים את התופעה?
    מצטרף את 2 הצילומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צילום נוסף

חיים
    19/09/2017

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות צוואר

ד``ר נמרוד לירם
    19/09/2017

שלום חיים.
    הצילומים דווקא נראים תקינים אבל זה לא אומר כלום חוץ מזה שאין עיוות משמעותי או שבר. פנה לכירופרקט מומחה באזור מגוריך. מקוה שזה יעזור. אשמח לבדוק או לייעץ אם תרצה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ורעשי צוואר ממצאי צילומים שהצגתה

ד``ר עופר ברוך
    19/09/2017

חיים שלום רב,
    לפי תיאורייך ומצב הצוואר בצילומים אזי בהחלט יש קשר למה שאתה מרגיש.
    דבר ראשון, יש לך עקמת נרכשת (מהתפתחות היציבה במהלך הגדילה שלך או מפגיעה בתאונה) לצד ימין בחוליות C2-3-4 ולשמאל בחוליות C5-6-7-T1-2 כאשר נראה בבירור תהליך הסתיידות ושחיקה במיפרקי חוליות C7 בתחתית הצוואר, כנראה מהחזקת צוואר לא נכונה בישיבה ועמידה או בשכיבה. שחיקה זאת גם יכולה להסביר את הכאב שאתה מרגיש כאשר אתה מכניס כרית (כנראה עבה מדי) מתחת לצוואר והראש שגורמת לאיזור השחוק להילחץ יותר ולדלקת מקומית,
    בקיצור, צריך כירופרקטים מומחים העוסקים ביציבה ובשיקום,
    אנא פנה אלינו ונעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו