מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצוואר וחריקות בעת תנועהחיים19/09/2017
שלום אני כבר שנה סובל מכאבים בצוואר, לפעמים יותר ולפעמים פחות.
אך כואב לי כאשר אני ישן לדוגמא על הגב עם כרית ויכול לישון רק על הצד או אם על הגב אז בלי כרית בכלל.
בעיה נוספת שמטרידה אותי אפילו יותר מהכאב זה הרעשים, אם אני מביט ישר ומאוזן אין רעש בתנועה אך מספיק שאני מסתכל קצת הצידה כל תנועה עדינה עם הצוואר מייצרת חריקה כמו דלת לא משומנת. הדבר מורגש רק בתנועות קטנות כמו ישיבה מול מחשב, קיראת ספר, או שימוש בנייד.
עשיתי צילום רנטגן שאבחנתו הייתה היצרות קלה במרווח הבן חולייתי c3-4
עשיתי גם פיזוטרפיה וגם שני טיפולים אצל כירופרקט שלא הועילו במאום.
רציתי לדעת האם ניתן לאבחן את הסיבה לרעש בעת תנועת הצוואר שממש יכול להטריד במיוחד אם אתה עושה משהו שקט כמו קריאה או עבודה במחשב, ואם יש דרך כלשהי לטפל ולהעלים את התופעה?
מצטרף את 2 הצילומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום נוסף
חיים19/09/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות צוואר
ד``ר נמרוד לירם19/09/2017שלום חיים.
הצילומים דווקא נראים תקינים אבל זה לא אומר כלום חוץ מזה שאין עיוות משמעותי או שבר. פנה לכירופרקט מומחה באזור מגוריך. מקוה שזה יעזור. אשמח לבדוק או לייעץ אם תרצה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ורעשי צוואר ממצאי צילומים שהצגתה
ד``ר עופר ברוך19/09/2017חיים שלום רב,
לפי תיאורייך ומצב הצוואר בצילומים אזי בהחלט יש קשר למה שאתה מרגיש.
דבר ראשון, יש לך עקמת נרכשת (מהתפתחות היציבה במהלך הגדילה שלך או מפגיעה בתאונה) לצד ימין בחוליות C2-3-4 ולשמאל בחוליות C5-6-7-T1-2 כאשר נראה בבירור תהליך הסתיידות ושחיקה במיפרקי חוליות C7 בתחתית הצוואר, כנראה מהחזקת צוואר לא נכונה בישיבה ועמידה או בשכיבה. שחיקה זאת גם יכולה להסביר את הכאב שאתה מרגיש כאשר אתה מכניס כרית (כנראה עבה מדי) מתחת לצוואר והראש שגורמת לאיזור השחוק להילחץ יותר ולדלקת מקומית,
בקיצור, צריך כירופרקטים מומחים העוסקים ביציבה ובשיקום,
אנא פנה אלינו ונעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)