ממה נובעים זרמים במצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממה נובעים זרמים במצח
    יעל
    29/01/2018

שלום,
    אני בת 37 בשבועיים האחרונים אני מרגישה זרמים במצח,ממה זה נובע,זה מלחיץ אותי,זה לא מתבטא בכאב במצח או בכאב ראש,אלא פשוט זרמים,אף פעם זה לא היה לי
    ממה זה נובע?
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממה נובעים זרמים במצח

הוספת תגובה

• מרגישה זרמים במצח

ד``ר עופר ברוך
    29/01/2018

שלום יעל,
    תחושת זרמים במצח יכולה לנבוע מהפניית תחושה כזאת משרירי העורף והצוואר הצידי או מעצב תחושה הנלחץ בין שרירי הצוואר העליון האחוריים בין חוליות עליונות והגולגולת,
    הנבואה ניתנה את יודעת למי....
    כדאי להיבדק באופן מקצועי אצל ד"ר לכירופרקטיקה ולפי האבחנות יותאמו לך טכניקות טיפול מתאימות.
    את בהחלט גם יכולה לפנות אלינו במרפאות המומחים ונבדוק ונטפל בך באופן יסודי ומקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה,מחכה לתשובה,תודה

יעל
    30/01/2018

זה לא קשור לנוירולוגיה,זה לא יכול חס וחלילה להצביע על גידול בראש,בעיה בעיניים?זה אף פעם לא היה לי
    מחכה לעדכון
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפנייתך

ד``ר עופר ברוך
    30/01/2018

העובדה שאף פעם עדיין לא חשת בכך לא ומרת שזה חייב להיות גידול או בעיית עיניים,
    קודם, צריך לדוק ושלול את הגורמים הפשוטים לבדיקה, ומן סתם גם יותר שכיחים שאו מוצאים אצל מטופלים עם תלונות זהות.
    רק אם נשלול את הגורמים הפשוטים שהזכרתי בתשובה הקודמת, ניתן יהיה לפנות מקום לבדיקות אחרות.
    ממליץ לפנות לבדיקה כירופרקטית מסודרת והתאמת דרכי טיפול וחיזוק יציבת הצוואר,
    בצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו