מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה נובעים זרמים במצחיעל29/01/2018
שלום,
אני בת 37 בשבועיים האחרונים אני מרגישה זרמים במצח,ממה זה נובע,זה מלחיץ אותי,זה לא מתבטא בכאב במצח או בכאב ראש,אלא פשוט זרמים,אף פעם זה לא היה לי
ממה זה נובע?
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה זרמים במצח
ד``ר עופר ברוך29/01/2018שלום יעל,
תחושת זרמים במצח יכולה לנבוע מהפניית תחושה כזאת משרירי העורף והצוואר הצידי או מעצב תחושה הנלחץ בין שרירי הצוואר העליון האחוריים בין חוליות עליונות והגולגולת,
הנבואה ניתנה את יודעת למי....
כדאי להיבדק באופן מקצועי אצל ד"ר לכירופרקטיקה ולפי האבחנות יותאמו לך טכניקות טיפול מתאימות.
את בהחלט גם יכולה לפנות אלינו במרפאות המומחים ונבדוק ונטפל בך באופן יסודי ומקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה,מחכה לתשובה,תודה
יעל30/01/2018זה לא קשור לנוירולוגיה,זה לא יכול חס וחלילה להצביע על גידול בראש,בעיה בעיניים?זה אף פעם לא היה לי
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפנייתך
ד``ר עופר ברוך30/01/2018העובדה שאף פעם עדיין לא חשת בכך לא ומרת שזה חייב להיות גידול או בעיית עיניים,
קודם, צריך לדוק ושלול את הגורמים הפשוטים לבדיקה, ומן סתם גם יותר שכיחים שאו מוצאים אצל מטופלים עם תלונות זהות.
רק אם נשלול את הגורמים הפשוטים שהזכרתי בתשובה הקודמת, ניתן יהיה לפנות מקום לבדיקות אחרות.
ממליץ לפנות לבדיקה כירופרקטית מסודרת והתאמת דרכי טיפול וחיזוק יציבת הצוואר,
בצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)