המשך כאבים ומזרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך כאבים ומזרן
    לילך
    22/05/2008

שלום!
    תודה על התשובה המפורטת.
    בתשובה לשאלתך, המזרן עשוי מקפיצים מבודדים הנתונים בכיסי בד (סימונס) 680 קפיצים למזרן סטנדרטי, כאמור, בדרגת קושי רך, לפי נתונים שנמסרו מהחברה. המזרן שלי הוא זוגי ברוחב 1.60
    ואני מקווה שמספר הקפיצים גדל בהתאם לגודל המזרן.
    בכל מקרה, אנו יישנים זוג על המזרן, ובעלי לצערי יישן על הבטן ואני מניחה שרכות המזרן בוודאי שלא תורמת במצב זה.
    אגב, מבנה גופי צר באזור המתניים ורחב יותר יחסית באזור האגן, וכן יש לי שקע יחסית גדול בגב התחתון (סליחה על התאור).
    הכאבים מורגשים לאורך הצלעות ובגב התחתון בצד שעליו אני יישנה יותר.
    האם מומלץ בד"כ מזרן קשיח יותר? אשמח לשמוע האם יש לך דיעה לגבי קפיצים מבודדים או מחוברים?
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך כאבים ומזרן

הוספת תגובה

• המשך התאמת מזרן

ד``ר עופר ברוך
    22/05/2008

לילך שלום,
    אינך שונה ממרבית הנשים, כנראה, ולא מגישה שוביניסטית, במבנה האגן וגמישות הגב.
    מזרן קשיח יותר יגרום לאגן שלך להידחף כלפי מעלה ולמותנית ועמוד השדרה עם השרירים לשקוע ברווח שנוצר אל המזרן הקשיח.
    השילוב צריך להיות יותר מזרן קשיח אך עם שכבת רכות של לאטקס או וויסקו-ג'ל אשר יתמכו את המרווח המותני בשכיבה על הצד.
    ככלל, קפיצים מבודדים המוכנסים כגלילים אל תוך קדחים במזרן ספוגי או גומאוויר הם טובים לאנשים מבוגרים אשר אינם פעילים מינית כל כך או שאין להם כבר ילדים אשר עושים טרמפולינה על מיטת ההורים.
    לכן, ואני מניח משאלותיך שהינכם צעירים ואולי עם ילדים, הייתי ממליץ על מזרן עם קפיצים מחוברים בשתי וערב כך שחלוקת העומסים תתחלק על שטח רחב והמזרן לא ישקע מהר.
    קיימים שני יצרנים כאלו בישראל: עמינח - קינג קוייל אשר הוסיפו לו חיזוק נוסף באזור מיקום האגן והבטן - המרכז הבריאותי, והוא כולל גם חיסום קפיצים בחום כך שהוא העמיד ביותר מבחינת התמיכה האלסטית לאורך שנים (7-8 מקסימום)
    השני, סילי-פוסטרופדי אשר משווק גם כן על ידי סימונס אך שם הקפיצים אינם מחוסמים ואין להם את המרכז הבריאותי של קינג קויל, לכן יחזיקו רק 6-7 שנים.
    בכל מקרה, ממליץ לגשת ולקבל בדיקה אבחון וטיפול כירופרקטי כולל תרגילי חיזוק ושיקום במקביל להתאמת המזרן,
    בברכה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו