מתיחת גליסון לצוואר נהריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת גליסון לצוואר נהריה
    עליזה כהן
    16/04/2018

אני צריכה לבצע מתיחת גליסון לצוואר ואני גרה בנהרייה , אבקש לקבל שם של רופא/ כירופקרט שיכול לבצע זאת. בגיזרת נהרייה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת גליסון לצוואר

ד``ר עופר ברוך
    16/04/2018

עליזה שלום רב,
    למתיחת גליסון לא נכנסים לפני שיש אבחנה ברורה של מצבך, ובין הטכניקות הכירופרקטיות ישנן מגוון מתיחות עדינות לריווח חוליות הצוואר,
    אנא פני לד"ר נעה וייס מכפר ורדים, דר דיוויד בן קיקי מנהריה או דר משה מיכאל דנוף לבדיקה מסודרת והם כבר ייעצו לך מה כדאי עבורך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עליזה כהן
    17/04/2018

יש לי אבחנה , של 3 רופאים כולל בדיקת mri . זוהי הצעתו של הרופא המנתח לניסיון למנוע ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחות וטיפול לדחיסת צוואר

ד``ר עופר ברוך
    17/04/2018

מצויין, עכשיו שיש לך אבחנה רפואית, את צריכה להשלים אותה עם אבחנה כירופרקטית של הגורמים לנזקים בצוואר.
    לפי מכלול האבחנות יקבעו לך טכניקות טיפול ומתיחה,
    אנא פני לד"ר נעה וייס מכפר ורדים, דר דיוויד בן קיקי מנהריה או דר משה מיכאל דנוף לבדיקה מסודרת והם כבר ייעצו לך מה כדאי עבורך, ו/או למרפאת הכאב בבית החולים רמבם בחיפה שם גם ישנם דר לכירופרקטיקה.

אם אין התקדמות, אל תהססי לפנות אליי בשנית, אני מקבל בצור יגאל-כוכב יאיר הנמצאת על כביש 6 סמוך לכפר סבא,

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו