מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת גליסון לצוואר נהריהעליזה כהן16/04/2018
אני צריכה לבצע מתיחת גליסון לצוואר ואני גרה בנהרייה , אבקש לקבל שם של רופא/ כירופקרט שיכול לבצע זאת. בגיזרת נהרייה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת גליסון לצוואר
ד``ר עופר ברוך16/04/2018עליזה שלום רב,
למתיחת גליסון לא נכנסים לפני שיש אבחנה ברורה של מצבך, ובין הטכניקות הכירופרקטיות ישנן מגוון מתיחות עדינות לריווח חוליות הצוואר,
אנא פני לד"ר נעה וייס מכפר ורדים, דר דיוויד בן קיקי מנהריה או דר משה מיכאל דנוף לבדיקה מסודרת והם כבר ייעצו לך מה כדאי עבורך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עליזה כהן17/04/2018יש לי אבחנה , של 3 רופאים כולל בדיקת mri . זוהי הצעתו של הרופא המנתח לניסיון למנוע ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחות וטיפול לדחיסת צוואר
ד``ר עופר ברוך17/04/2018מצויין, עכשיו שיש לך אבחנה רפואית, את צריכה להשלים אותה עם אבחנה כירופרקטית של הגורמים לנזקים בצוואר.
לפי מכלול האבחנות יקבעו לך טכניקות טיפול ומתיחה,
אנא פני לד"ר נעה וייס מכפר ורדים, דר דיוויד בן קיקי מנהריה או דר משה מיכאל דנוף לבדיקה מסודרת והם כבר ייעצו לך מה כדאי עבורך, ו/או למרפאת הכאב בבית החולים רמבם בחיפה שם גם ישנם דר לכירופרקטיקה.
אם אין התקדמות, אל תהססי לפנות אליי בשנית, אני מקבל בצור יגאל-כוכב יאיר הנמצאת על כביש 6 סמוך לכפר סבא,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)