מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בעורף ובראששהם27/06/2018
שלום דוקטור,
מאז תחילת החורף האחרון התחילו לי, באופן פתאומי, כאבים די עזים באיזור העורף/צוואר אחורי. הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר לי שאין מה לדאוג למרות שהוא לא ביצע בדיקה כלשהי. הכאבים לעיתים מציקים יותר ולפעמים הם פחות מורגשים, גם לפעמים הם עוברים לקדמת הראש במצח מעל האף (מה שמכונה העין השלישית) כרגע ממש כל הראש מציק לי החל מהגב האמצעי ממשיך בעורף ולפדחת (בעיקר בקו שחוצה את הראש באמצעו) ומסתיים בעיין השלישית. לאחרונה הייתי אצל מטפל בדיקור והוא אמר לי שיש שם קצת נפיחות ויכול להיות שזה מהתרופות שאני נוטל (אני לוקח סרוקסט 40 מ"ג כל ערב, ולעיתים רחוקות קלונקס, לפי הצורך).
רציתי לשאול אותך מה דעתך לגבי זה ודרכי הטיפול והאם הכאבים יכולים לנבוע בכלל מרגישות לתרופות.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר
ד``ר עופר ברוך28/06/2018שלום לפונה,
כאבי צוואר יכולים לנבוע ממגוון סיבות, ולכן מחייבים בדיקה מסודרת וכנראה גם הדמיית CT או MRI אם ישנם גם כאבים מקרינים לגב העליון.
על מנת לפתור זאת מסודר, אנא פנה לנוירולוג לבדיקה נוירולוגית מקיפה ששם הוא ישקול את הצורך בשילוב ההדמיה כאמור ויפנה אותך אם הוא ימצא ממצאים בבדיקתו.
עם תוצאות אלו, פנה לדר לכירופרקטיקה אשר יבצע בדיקת תפקוד של המבנה ותנועות השרירים והצוואר ויאבחן את מקור הכאבים ויתאים לך תוכנית טיפול כירופרקטית, במקביל לתוכנית הנוירולוגית. לגבי כאב מרגישות לתרופות שציינתה, פנה לרופא שרשם לך את המרשמים הללו. על פניו ובהגיון בריא, אלו תרופות המשחררות שרירים ולא אמורות לכווץ או להכאיב אבל בכל מקרה, שאל את הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)