שינוי במבנה עמוד שדרה עקב נפילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי במבנה עמוד שדרה עקב נפילה
    טל
    28/06/2018

הי
    לפני כחודשיים נפלתי על הישבן (בבית מגובה עמידה).
    הייתי שבוע אחרי לידה אחרי שמירת הריון (שכיבה וישיבה במשך כשלושה וחצי חודשים ללא פעילות גופנית).
    לא הצלחתי ללכת כשבוע בעקבות כאבים בגב התחתון וכח מעבר תנועה לווה בכאב מאוד גדול, אציין כי אני מניקה ולכן לא לקחתי משככי כאבים משמעותיים חוץ מאקמול מידי פעם. מאז הכאבים פחתו והתחלתי טיפולי פיזיותרפיה. עדיין יש כאבים בגב התחתון אבל העוצמה פחתה.
    מה שמטריד אותי היא התחושה שחל שינוי מבני בעמוד השדרה. אני מרגישה שמרכז עמוד השדרה בולט מאוד או שהשקע בגב התחתון גדל. אני לא יכולה לשכב על הגב על משטח קשה ולבצע תרגילים שבעבר יכולתי לעשות כמו עלייה לגשר.
    האם זה יכול להיות קשור לנפילה?
    יש בכלל דרך לטפל בזה?
    לא עשיתי צילום..יש לי תור לmri בעוד כחודש.
    תודה מראש
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפילה וכאב אגן/גב

ד``ר נמרוד לירם
    01/07/2018

שלום טל,
    יתכן כי הנפילה גרמה להתערערות כלשהי בגב התחתון או בעצמות ורקמות האגן. חבלה יחד עם מצב שרירים רפוי לאחר הריון ולידה עלול להיות רגיש. חוליות מותן, עצה וזנב עלולים להפגע כולל רקמות התמיכה הרכות שסביבן. נשמח לבדוק, לטפל ולייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו