מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב עליון שכמוצת וצווארגיל27/05/2008
שמי גיל אני מפתח גוף לשעבר הספקתי את אימוני לפני כשנתיים עקב כאבים חזקים בשכמה שמאל כאילו שמהו תפוס שם מאוד חזק ומציק.עברתי עיסיום וטיפולי פיזיותרפיה לאל הצלחה משמעותית.ביותי בחול פניתי לכירופרקט שעזר עמט ובאמת הרגשתי היתה טובה יותר.
כיום אני מתעורר כל בוקר עם כאבים איומים ותפיסיות שונות בגב עליון צוואר גב תחתון אני משחרר מעט את החוליות עי תזוה ורוטציה מצד לצד אך גם זה לא פותר את הבעיה
הייתי מבקש המלצה כצד לנהוג ולגבי כירופרקט טוב באיזור הקריות או חיפה
בתודה מראש גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוט הפעולות
גיל27/05/2008להלן הפירוט הטיפולי שניתן לי עי הכירפרקט
T6 PLS ++ Hilo
C7 PLS + Hilo drop
BIL AI HUM Supine drop
R PIEX ++ PUSH/PULL
אשמח לתגובתכם והמלצותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים ותפיסת צוואר ושכמות
ד``ר עופר ברוך27/05/2008גיל שלום,
יתכן ובעייתך מורכבת עקב הייצרות תעלת השדרה, דיסק בינחולייתי אשר נפגע והתנוןן וגורם ללחץ באחת או יותר מחוליות הצוואר, יתכן כי זה נובע משרירי צוואר ושכמות מקוצרים ותפוסים הגורמים לגורמים שהוזכרו לעיל.
לדעתי נחוץ לך ד"ר לכירופרקטיקה היודע לשלב מגוון טכניקות טיפוליות עקב תיאורך.
יתכן גם שתזדקק לשילוב דיקור סיני או רופאי כאב נוספים.
באיזור חיפה והקריות, הייתי ממליץ על ד"ר נעמה שוורץ, אשר עובדת ביחידה לשיכוך כאב ברמב"ם 04-8542633 וכן בעלת קליניקה פרטית בכרמל 04-8101604,
או
ד"ר רפי גולדמן, לשעבר ביחידה לשיכוך כאב ברמבם, כרגע במרפאה פרטית בכרמל 04-8104646
או
ד"ר רונן וולגרין בקריות, 04-8741441
אם אין הצלחה עם אלו, ישנם עוד מספר כירופרקטורים נוסף באפשרות שניה.
בהצלחה ולבריאות,
ד""ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה שיכולה להקל על הכאבים
ליזה31/05/2008אני בת 28 צעירה יחסית סבלתי המון זמן מכאבים בצוואר אחרי תקופה ארוכה של סבל מצאתי שהבעיה הייתה נעוצה בעובדה שאני ישנה על כרית שאיננה אורטופדית זה מה שהביא לכאבים ומה שגרם לי לסבול כל כך הרבה בהמלצתו של הרופא משפחה שלי קניתי כרית בריאות אורטופדית שהתוצאות שלה היו מדהימות
קודם כל ישנתי טוב יותר בלילה והחשוב יותר הכאבים נעלמו כמעט לגמרי
צריך לנסות כדי להבין כמה חשובה טיבה ואיכותה של הכרית לבריאות הצוואר שלנו ותקינות כל עמוד השדרה
אני ממש ממליצה על הפיתרון הזה הוא יכול לעזור להרבה סובלים כמוני
רווית
ravi* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לכאבי הצוואר ותמיכה ארגונומית
ד``ר עופר ברוך02/06/2008תודה לרווית על הוספת חווייתה האישית.
שילוב כרית אנטומית (היא לא אורטופדית כי לא למדה אורטופדיה) אשר תתמוך את שקע הצוואר וחגורת הכתפיים הוא נכון ובתנאי שבראש ובראשונה מטפלים בתפקוד החוליות וכריות הדיסק והשרירים אצל ד"ר לכירופרקטיקה שיקומי וצוות מקצועי תומך המטפל בכלל האספקטים של האבחנות והגורמים להם.
שוב פעם, תודה על ההערה וההארה.
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)