תרגילים שעשה לי הכירופרקט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים שעשה לי הכירופרקט
    יעל
    09/07/2018

שלום,
    הגעתי לכירופרקט במכבי טבעי עקב סרחחרות שיוט שאולי ממקור צווארי. עברתי 2 טיפולים אצל כירופרקט אחד שם ולא ראיתי עדיין שיפור וקבעתי אצל כירופרקט אחר שם בסניף.
    הפעם הוא לא אמר לי לשכב על המיטה ולא עשה לי את כל הלחיצות הקנקים והסיבובים וכל מה שבדרך כלל עושים...
    כל המפגש היה בעמידה. הוא אמר לי להוריד נעליים. יש לי עקמת, והוא הראה לי שכשהוא לוחץ על הרבה מקומות בגב ובאגן זה מאוד כואב לי, וכשאני צריכה להרים זרועות למעלה ולדחוף את הידיים שלו מאוד קשה לי. הוא אמר שהעקמת אצלי נוטה שמאלה ... ואז הוא שם לי בכף רגל ימין 2 הגבהות ואז עשה את כל הדברים שעשה ופתאום לא כאב לי בלחיצות והיה לי קל להרים את הזרועות. אחר כך הוא הראה לי תרגיל 1 לעשות בבית שבו אני צריכה להטות את כף רגל ימין לכמה שניות ואז לעשות פלקס עם האגדול בכף רגל ימין לכמה שניות... וזהו זה היה כל הטיפול.
    האם זה משהו מכור בכירופרקטיקה או שזה שייך בעצם לתחום אחר? שאלתי אותו אם בעצם מדרס מיוחד רק לגגל ימין יוכל לעשות את מה שהוא עשה, אבל הוא אמר שהוא לא מאמין במדרסים.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול

ד``ר עופר ברוך
    10/07/2018

יעל שלום,
    התיאור שלך קשור לטכניקת טיפול כירופרקטית רפלקסולוגנית אשר מנסה לגרום למוח לשנות מצב יציבה כלל גופי על ידי הרמת צד אחד של הגוף/רגל או עם כיווץ האגודל, אבל כל עוד הוא לא נתן לך אבחנות ותוכנית טיפול, את נשארת ללא מידע לגבי ההמשך, ושואלת אותנו כאן. ככלל, אם יש עקמת, צריך לאבחן את הגורמים לה ולא להסתפק בשחרור שרירים. כמוכן, צריך להתאים טכניקות טיפול משולבות בתרגילי שיקום וחיזוק וכן אם יש פחיסת קשת אורכית או צניחת קרסוליים פנימה עקב גמישות יתר, דרסים ביומכאניים פונקציונאליים הם הכיוון המוכח מחקרית ללא צורך להאמין או לא בשילובם. אנא שאלי אותו אסרטיבית כל מכלול השאלות הללו, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו