ציפיות מטיפול כירופרקטי לכאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפיות מטיפול כירופרקטי לכאבי גב תחתון
    יאיר
    15/07/2018

שלום

בשנות הארבעים, עם עודף משקל (לא ממש שמן)
    אין לי בעיה אקוטית בגב
    בעבר עשיתי סיטי עמו"ש במסגרת בירור אורולוגי, אם אני זוכר נכון היו שם ממצאים של בלט דיסק, אבל ללא משמעות ממשית ולא היו רלוונטיים.
    מדי פעם יש לי כאבי גב תחתון(כנראה כמו לרבים אחרים).
    ולאחרונה אני סובל מכאבי ברכיים (דלקת כלשהי).

בקופת החולים יש אפשרות לרפואה משלימה בתשלום מוזל, כולל כירופרקטיקה.
    חשבתי האם לנסות את זה לצורך "תחזוקה כללית", כלומר לבדוק אם יש בעיות מכניות שניתנות לטיפול ושיפור במסגרת טיפול כירופרקטי.

1. האם זה רעיון טוב? ויעיל?
    2. האם אני יכול לצפות לקבל טיפול פיזי עם מניפולציות בכדי "להחזיר דברים למקומם" כפי שניתן לראות בסרטונים שונים ביוטיוב?
    3. זמן הביקור הוא של 15 דקות. החשש שלי שרק מילוי השאלון והתשאול ייקח את כל הזמן, האם זה אכן כך?
    4. האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור גם לבעיות ברכיים (כנראה דלקת כלשהי שבמגמת שיפור אם כי לוקח לא מעט זמן) גם אם יתברר שאין כל קשר לעמו"ש?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדי פעם יש לי כאבי גב תחתון

ד``ר עופר ברוך
    16/07/2018

יאיר שלום, התשובה המתאימה ביותר לכל 4 השאלות שלך, שלמעשה כבר עניתה עליהן באופן ניסוח השאלות לגבי תיאום הציפיות, היא לכולן כן. עם זאת יתכן והנך סובל מצניחת קשתות אורכיות בכפות הרגלים או צניחת קרסול פנימה היוצרות עומסי יתר על הברכיים, ולכן במקביל לכירופרקט, אנא גש להתאים מדרסים ביומכאניים כהשלמה לטיפול הכירופרקטי, אם אין התקדמות שם, אל תהסס לפנות אלינו לבדיקה אבחון כירופרקטי יסודי וטיפולים משקמים, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו