האם זה הגיוני שצריך את הסדרה הזאת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה הגיוני שצריך את הסדרה הזאת?
    יונתן
    22/07/2018

שלום,
    לפני כ-10 חודשים התחילו לי כאבי גב תחתון, אורטופדית הפנתה אותי לסיטי ושם גילו 3 בלטים בחוליות התחתונות. לפני מספר ימים הרמתי ארגז ואז הרגשתי איזה משהו זז ומאז היו לי כאבים שמעולם לא היו לי, חוסר יכולת להתכופף קדימה ועוד. הלכתי לאורטופדית ואמרה שלדעתה זה בקע דיסק ולא פריצת דיסק ושלחה לאמאראיי שיהיה רק עוד חודשיים.
    הלכתי לכירופרקט שאמר לי שאני צריך בין 25 ל-30 טיפולים
    3 פעמים בשבוע עם מיטה מיוחדת שמרחיבה את עמוד השדרה.
    השאלה היא האם זה באמת נצרך? הבנתי מהאינטרנט שזה יכול גם להחלים לבד / שאני יכול לעשות תרגילים בעצמי לdecompress כמו למשל back block של Sarah Key / שאפשר גם לעשות תרגילים פיזיותרפיים.
    האם אני באמת צריך 25-30 טיפולים על המיטה הזאת, משהו שיעלה יותר מ10,000 שקל לפני הוצאות על נסיעות, שעות עבודה וכו' או שזה overwork ולמען האמת גם משהו הרבה יותר פשוט, קל וזול יעשה אותה עבודה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה טובה

ד``ר נמרוד לירם
    24/07/2018

תמיד אפשר:
    לא לעשות כלום.
    לעשות עבודה עצמית.
    לטפל באופן שמרני.
    ניתוח.
    השאלה כמה כואב על ציר עצימות ומשך, וכמה אתה סומך על המומחה שראה אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יונתן
    26/07/2018

אם הכאב המקורי הרבה יותר טוב אחרי שבועיים - האם לעשות כזאת סדרת טיפולים?
    שאלה נוספת - אחרי טיפול שלישי אצל כירופרקטור הרגשתי כאבים מאד חזקים בעמוד שדרה בחלק האמצעי, מקום שאף פעם לא היו לי בו כאבים - מה זה אומר? תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסקנות

ד``ר נמרוד לירם
    26/07/2018

מאד קשה ובלתי-אחראי לייעץ לך אם קיבלת מספיק טיפולים או ממה נובע כאב חדש מבלי לבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו