מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכיים מעל שנתייםשלומי20/09/2018
היי ד״ר מה שלומך ? יש לי כאבי ברכיים כבר הרבה זמן . עשיתי צילומים ואני מצרף את הפיענוח :
1)ברכיים 2 צילומים
*סיבת ההפניה:
כאבים
*ממצאים:
שינויים אוסטאו-כונדרוטיים ב-patella וב-fossa intercondylaris דו"צ. היצרות קלה של המרווחים הפרקיים דו"צ.
2)להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד: ברך ימין שמאל
גיד קוואדריצפס – ב.מ.פ. RETINACULUM - LATERAL AND MEDIAL - ב.מ.פ. גיד פטלרי – ב.מ.פ. -LCL ב.מ.פ. MCL – ב.מ.פ. בורסה סופרה-פטלרית – אין עדות לנוזל. אינפרא-פטלר בורסה-הודגם נוזל בכמות קטנה דו"צ. בורסה פטלרי – אין עדות לנוזל . ANSERINUS PES - הדגמה תקינה, אין עדות לנוזל סביבו. אזור פופליטאלי – לא הודגמו שינויים פתולוגים ,אין עדות לציסטה ע"ש בייקר .
לסיכום: כמתואר. טכנאי/ת: אריאל פיסר
3) להלן ממצאי בדיקת MRI של ברך שמאל הטכניקה: בוצעו סדרות סגיטלית PD בלי ועם דיכוי שומן, קורונליות 1T ו- PD עם דיכוי שומן ואקסיאלית PD עם דיכוי שומן. התוויה קלינית: חשד לנזק מניסקיאלי. ממצאים: הודגמו אותות תקינים ממח העצם, ללא עדות לשברים בצקות או אוסטיאונקרוזיס. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. המניסקוסים בעלי מראה וגבולות שמורים. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית .
דר' נכבד/ה, הבדיקה בוצעה בתאריך: 01/08/2017
בברכה, ד"ר פרידמן יהודה מומחה לרדיולוגיה אבחנתית מ ר 21558 מ ר מ 18490
לסיכום: ללא ממצא חריג משמעותי.
האורתופד שלי אומר שכל הבדיקות תקינות אבל אני סובל מכאבים זה לא עובר איך זה יכול להיות שהכל תקין ? בנוסף אציין שאני לובש מדרסים ועושה אימוני משקולות בחדר כושר ( משקלים מאוד נמוכים רק לחיזוק ) אירובי אני לא עושה כי אני מרגיש שהברך מתםרקת לי אחרי אימון אירובי
אשמח לעזרה מה עליי לעשות תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברכיים כואבות
ד``ר נמרוד לירם15/10/2018לך למומחה ספציפי לברכיים בביה"ח הדסה, אסף הרופא או איכילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)