מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש דחוףפרח29/07/2008
שלום דר' אני עוד חודש בת 17 ומשנה שעברה בתאריך הזה פחות או יותר התילו לי הכאבים שאין להם מעצור שום כדור שום כלום מרגיעה אותם כשהם באים זה כאבים שבאים והולכים וממש כאבים עזים שלא ניתנים לסבילה וכמובן שהלכתי לרופא והייתי בביתי חולים וכד' זה כאבים חלשים בהתחלה כמו דקירות עדינות באוזן אבל בעצם אין לי כלום באוזן ואחרי זה זה מתחיל להשפיע על כל הצד הזה שכואב לי (צד שמאל )מהסנטר ועד הראש זה כולל גם כאבים בצוואר ושאני בולעת אני מרגישה כאילו גולה ושאין לי תכאבים אז היא נעלמת.. אני רוצה לדעת עם יש כדורים שיפחיתו לי את הכאב.. נ.ב עשו לי כבר סד לילה זה לא ממש עזר זה ממשיך לכאוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר דוקרים בצוואר ובאוזן
ד``ר עופר ברוך29/07/2008פרח שלום,
לפי תיאורך תיתכן מאוד בעית תפקוד בחוליות הצוואר ובמפרק ושרירי הלסת אשר מפנות כאב לאוזן ולראש.
על מנת לדעת בבירור יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בטיפול במפרקי הלסתות הנקראים באנגלית TMJ. הוא או היא יבדקו את ההסטוריה הרפואית, את הפציעות בעבר וכן את הרגלי השינה והלעיסה שלך. לפי האבחנה המדוייקת ונכונה יותר, הם ימליצו לך על אופן ותדירות הטיפול.
ד"ר לכירופרקטיקה איננו עוסק בתרופות ואיננו יכול לתת מירשמי תרופות או להמליץ עליהם.
עיקר עיסוקו או עיסוקה הוא בבדיקוןת וטיפול ידני טבעי בחוליות, שרירים, עצבים וגידים אשר משפיעים על בריאות הגוף.
מכיוון שהינך מתחת לגיל 18, יש לידע את ההורים על אפשרות טיפולית מקצועית זאת וללכת ביחד איתם לבדיקה ולטיפול,
בהצלחה, לבריאות וללילות ללא כאבים,
בברכה,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)