ממש דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש דחוף
    פרח
    29/07/2008

שלום דר' אני עוד חודש בת 17 ומשנה שעברה בתאריך הזה פחות או יותר התילו לי הכאבים שאין להם מעצור שום כדור שום כלום מרגיעה אותם כשהם באים זה כאבים שבאים והולכים וממש כאבים עזים שלא ניתנים לסבילה וכמובן שהלכתי לרופא והייתי בביתי חולים וכד' זה כאבים חלשים בהתחלה כמו דקירות עדינות באוזן אבל בעצם אין לי כלום באוזן ואחרי זה זה מתחיל להשפיע על כל הצד הזה שכואב לי (צד שמאל )מהסנטר ועד הראש זה כולל גם כאבים בצוואר ושאני בולעת אני מרגישה כאילו גולה ושאין לי תכאבים אז היא נעלמת.. אני רוצה לדעת עם יש כדורים שיפחיתו לי את הכאב.. נ.ב עשו לי כבר סד לילה זה לא ממש עזר זה ממשיך לכאוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש דחוף

הוספת תגובה

• כאבי צוואר דוקרים בצוואר ובאוזן

ד``ר עופר ברוך
    29/07/2008

פרח שלום,
    לפי תיאורך תיתכן מאוד בעית תפקוד בחוליות הצוואר ובמפרק ושרירי הלסת אשר מפנות כאב לאוזן ולראש.

על מנת לדעת בבירור יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה העוסק גם בטיפול במפרקי הלסתות הנקראים באנגלית TMJ. הוא או היא יבדקו את ההסטוריה הרפואית, את הפציעות בעבר וכן את הרגלי השינה והלעיסה שלך. לפי האבחנה המדוייקת ונכונה יותר, הם ימליצו לך על אופן ותדירות הטיפול.

ד"ר לכירופרקטיקה איננו עוסק בתרופות ואיננו יכול לתת מירשמי תרופות או להמליץ עליהם.
    עיקר עיסוקו או עיסוקה הוא בבדיקוןת וטיפול ידני טבעי בחוליות, שרירים, עצבים וגידים אשר משפיעים על בריאות הגוף.

מכיוון שהינך מתחת לגיל 18, יש לידע את ההורים על אפשרות טיפולית מקצועית זאת וללכת ביחד איתם לבדיקה ולטיפול,

בהצלחה, לבריאות וללילות ללא כאבים,

בברכה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו