כאבי גב ורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב ורגל
    מעיין
    23/08/2008

כואב לי הגב תחתון וזה מקרין לרגל השמאלית. הכאבים בעיקר במחזור, כאבי תופת. בצילום לא מצאו כלום ושלחו אותי לסיטי אבל אני לא מתכוונת לעשות כי על ניתוח לא המליצו לי ושלחו אותי למרפאת כאב, רפואה סינית וכו'. הומלץ לי על ד"ר אברהם שרייר מראשון לציון שהוא מסדר עם היד את החוליות, האם כדאי זה או רפואה סינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב ורגל

הוספת תגובה

• כאבי גב ורגל

ד''ר עמי איל
    24/08/2008

כאבי גב תחתון המלווים בהקרנה לרגל מעידים על לחץ עיצבי באזור חוליות הגב התחתון ו/או האגן. בדר"כ מצב זה אינו דורש ניתוח אלא טיפול שמרני בכירופרקטיקה שיכול להיות מלווה בטיפול בדיקור (סיני). ד"ר שרייר הוא כירופרקטור העוסק בבריאות עמוד השדרה ועלכן זו אפשרות מקובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מעיין
    25/08/2008

תודה רבה על המידע אני מעונינת להמשיך לרוץ, אני משלבת הליכה וריצה במשך 40 דקות 4 פעמים בשבוע. האם זה אפשרי כמובן שאעשה זאת אם באותו יום לא יהיו כאבים, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו