פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    לב
    20/09/2008

שלום ד"ר, יש לי פריצת דיסק בגב התחתון המקרין לרגל ימין והירדמות ביד והאצבעות, עד כדי שנופלים לי דברים מהיד. אני עברתי 6 טיפולים של דיקור סיני ופעם אחת שיאצו, ההטבה היתה רק באותו יום בערב ובבוקר של היום שאחרי. 1. האם כדאי לי לעבור לטיפולי כירופרקטיקה במקום דיקור סיני ושיאצו? 2. איזה פעילות גופנית מותרת במצב כזה? 3. האם יש תזונה שיכולה לעזור למצב? נא תשובתך בהקדם, תודה , לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• טיפול משולב לבעיות דיסק מותני

ד``ר עופר ברוך
    22/09/2008

לב שלום,
    לפי תיאורך, יתכן מאוד שהינך סובל גם מבעיות דיסק צווארי בנוסף למותני עקב מעורבות היד הימנית ובכלל, ישנם מקרים שכל הלחץ העיקרי הוא בכלל בצוואר ומשפיע גם על היד וגם על הרגל או שניהם ביחד.
    ניתן לטפל במקביל אצל ד"ר לכירופרקטיקה וד"ר לדיקור סיני בשילוב תוספי תזונה מפחיתי דלקת ומתיחות מיוחדות אך אלו צריכים להינתן לך רק לאחר אבחון מסודר וקביעת תוכנית טיפול במרפאה הכירופרקטית ולא כאן בפורום,
    אנא פנה לד"ר לכירופרקטיקה אשר משלב גם תרגילים ומתיחות במרפאתו בנוסף לנ"ל,
    בהצלחה, ושנה טובה ללא כאבים,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו