ניתוח מבדי CT ומיפוי עצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מבדי CT ומיפוי עצמות
    איציק
    17/10/2008

דר' שלום אבקש את עזרתך בניתוח L4-L5 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים במפרקים הפצטרים. סלקרוזיס וציסטות סבכונדרליות בפנים התחתונות של L4 L5-S1 בלט דיסק אחורי עם לחץ קל על השוק התקלי, שינויים ניווניים קלים במפרק הפצטרי הימני. לציין שינויים אוסטיאוארטרוטים במרווח. מיפוי עצמות- קיימת קליטה מוגברת בגוף החוליה L5-S1, ב FACT JOINTS של חוליות L4 L5 ב SACROILIAC JOIONTS ואי סדירות קלה בקליטה לאורך ע"ש מותני. בנוסף קיימת קליטה מוגברת בקלקנאוס מימין, בברכיים ובכתפיים, קיימת קליטה מוגברת מוקדית בצלע 10 מימין מאחור. אני בן 60 סובל כבר מספר שנים כאבים נסבלים בגב התחתון בחצי שנה האחרונה הכאבים גברו, קשה מאוד לישון- כל הזמן מחפש תנוחה אחרת. הכאב מוקרן לרוב לרגל שמאל, מופיעה חולשה. מה הבעיה שלי ומה אתה ממליץ? תודה מראש איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממצאי CT ומיפוי עצמות

ד''ר עמי איל
    18/10/2008

איציק שלום,
    עפ"י הממצאים סביר שהינך סובל מניוון (אוסטאוארטריטיס) במפרקי עמוד השדרה ואחרים, בעיה נפוצה הגורמת לניוון הדיסקים הבין חוליתיים וכתוצאה מכך לבליטות הדיסק לאזור שורשי העצבים היוצאים מחוט השדרה לכיוון האגן והרגליים. תופעה זו גורמת ללחץ עצבי הגורם לכאב לאורך הרגל והגב. אני ממליץ על בדיקת אורטופד מקיפה ובמקביל על בדיקת כירופרקטור לשם התמודדות עם הבעיה בצורה אופטימאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאי CT ןמיפועצמות

איציק
    20/10/2008

תודה על התגובה המהירה. בקרתי כבר אצל שני אורטופדים. האחד ממליץ לבצע זרקית FACET BLOCK השני ממליץ לעבור ניתוח השתלת קפיץ בין החוליות COFLEX.. אני בהתלבטות קשה בין שתי ההצעות. האם כירופקטי יכול להועיל לי יותר? איך? אודה לך על תשובה בנושא זה. תודה איציק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו