פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק

לדר עופר ברוך שלום . תודה על האינפורמציה שנתתה לי לגבי הגב .ברצוני לדעת למה אסור לשבת במצב זה והעדפה היא לשכב .יש לי בעיה .קשה לי לישון עקב ההקרנות לרגל ימין והשרירים בעכוז ימין תפוס מאוד חזק עם תחושה של רגל רדומה האם יש תרגילים (חוץ מתרגילי המתיחה) שיכולים לעזור לי להוריד את הכאב? מכיוון שפחות כואב לי לשבת מאשר לשכב .2)האם תוכל להמליץ לי על כירופרקטים באזור צפון הודה לך מאוד .גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פריצת דיסק

ד``ר עופר ברוך
    13/11/2008

גיל שלום,
    תנוחת השינה המקילה ביותר בפריצות דיסק היא על הצד שנוח לך עם ברכיים כפופות קמעה לפנים 30-50 מעלות וכן כרית בינונית המונחת בין הירכיים להקלה על העומס החוזר מהמזרן אל עצם העצה וחוליה L5.
    ניתן גם לנסות בשכיבה על הגב לשים כרית עבה מתחת לירכיים/ברכיים דבר אשר גם כן מרווח את החוליות במקצת.
    כירופרקטורים מובילים בצפון מבחינת שילוב הטכניקות ונסיונם אשר יתאימו למצבך הנוכחי לדעתי הם:
    ד"ר רפי גולדמן, אחוזה חיפה 04-8104646
    ד"ר נעמה שוורץ, אחוזה חיפה 04-8101604
    ד"ר רז יהודה, ראש פינה או כפר תבור 04-6620337

בהצלחה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו