פעילות ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות ספורט
    מאירוביץ
    30/11/2008

אני סובל מלחצים בראש בזמן מאמץ גופני סחרחורות וכאבי ראש איבחון כירופרקט של ק"ח בעיה ב c 3 אני בחור מתאמן במכון כושר 4 פעמים בשבוע והכירופרקט אמר לי לחדול מפעילות במכון ובכלל אפילו הליכה מהירה לאורך כל 10 הטיפולים ואף יותר לשיקול דעתו לאחר מכן. אחרת כל הטיפול הולך לחינם לדבריו! שאלתי היתכן? האם באמת אסורה פעילות ספורט מאמצי בחלק עליון הגוף כל זמן הטיפול? אם כן עלי להקפיא את המנוי לחודש חודשיים?.. הסבירו לי האם יש צדק בדבריו ואם כן מה ההגיון וההסבר נ.ב היחס מכירופרקט של ק"ח מאד מזלזל ממליץ בחום למי שלא החליט עדיין עדיף לטופל באופן פרטי ולקבל יחס אנוש נורמאלי אני כ"כ כועס על היחס המזלזל וההסבר הדל שהוא נותן תוך כדי שהוא פותח את הדלת ומחכה שאני כבר יעוף לו מהעניים.(הייתי חייב להיתפרק) תודה לתשובתכם על השאלות מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות ספורט

הוספת תגובה

• סובל מלחצים בראש בזמן מאמץ גופני

ד``ר עופר ברוך
    01/12/2008

מאיר שלום,
    תודה על הכנות ושיתופנו בחוויות הטיפול הלא נעימות.
    אם נמצאו ואובחנו סחוסי מיפרקי החוליות בצוואר כבעלי רגישות יתר ודלקת, כי אז יש לכוון אותך לא למנוחה בלבד כי אם להתאים לך תרגילי מתיחה וחיזוק עדין לשכמות וצוואר בתרגילים כנגד כח הכבידה בהתחלה ולבנות משם תרגילים עם משקולות של 1 קג וכך הלאה עם מאמן הכושר והכירופרקט שלך.
    לגבי נסיונך האישי, הרי שהוא לא לבד אך האשם הוא לא בכירופרקט לבדו כי אם במעסיק אשר משלם לו על הטיפול שלך רק 30 שח ולכן, הוא ירצה לראות מה שיותר מטופלים בשעה ולכן, רמת ואיכות הטיפול בהכרח תיפגע בהוושאה למרפאה הפרטית.
    אנא אל תתיאש ותמצא כירופרקט המתאים לך.
    בהצלחה,
    ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו