שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    08/01/2009

שלום רב.אני סובלת מכאבי גב עקב תאונת דרכים.כמו כן מפיברומיאלגיה.הרופא המליץ לי על זריקת אפידורל אך הבנתי שיש שם סטרואידים ובגלל שיש לי גם מחלות נוספות(סכרת ולח"ד)נאמר לי שזה לא כול כך מומלץ.האם זה נכון?האם יש זריקות אחרות שיכולות להקל על הכאב? יש לציין שניסיתי הרבה כדורים וטיפולים פיזוטרפים וטבעים(גם כירופרקטיקה) וכרגע עוזר לי מעט רק הכדור פרקוסט . אודה לכם על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כאבי גב עקב תאונת דרכים

ד``ר עופר ברוך
    12/01/2009

שרון שלום,
    לשאלותייך, אין אנו אמורים לחוות דעה או לייעץ בתחום הזריקות או התרופות במקצוע הכירופרקטיקה וכדאי לך להיוועץ ברופא מומחה לכאב או לפנות לבדיקה ויעוץ מקצועי במרפאת כאב בבית החולים שהיא הגורם המקצועי המוביל בתחום זה.
    לגבי תלונותייך על הכאבים עקב תאונת הדרכים, אזי יש לבצע הערכה מעציקה של מגוון הרקמות מהן נובעים הכאבים (שרירים, רקמות חיבור, מעטפות מפרקים, עצבים ומפרקי החוליות) או גורמים נוספים כגון סנדרומים פוסט-טראומטיים ולפי הממצאים לקבוע אבחנות מתאימות ותוכנית טיפול מתאימה.
    אם כבר היית אצל ד"ר לכירופרקטיקה, אנא חזרי אליו ובקשי כי יבדוק אותך שוב וינסה לבחון שילוב טכניקות טיפול נוספות או אחרות ממגוון הטכניקות הכירופרקטיות.
    תמיד, אם אין שיפור, ניתן לפנות לחחות דעת שניה אצל כירופרקטים מומחים העוסקים בשיקום ובטיפול בנפגעי תאונות,
    בברכה ובהצלחה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו