עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת
    חנה
    12/02/2009

שלום רב, אני סובלת מעקמת מתונה.נוטה לשמאל. בטיפול פיזיוטרפי עקב כאבי גב תחתון הפיזיוטרפיסטית לחצה בין השאר על המותן כשאני שוכבת על צידי.וחשתי הטבה. גילי 53 ובשנת 2001 אובחנה העקמת המתונה שאולתי1.:היות ויש לי עקמת נוטה לשמאל באיזה צד לחצה הפיזיוטרפיסטית שגרם להטבה (כפי הנראה בצד שמאל?)והאם להמשיך בטיפול זה? 2.האם משנת 2001 ישנה אפשרות של הרעה במצב העקמת בגילי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת

ד``ר עופר ברוך
    12/02/2009

חנה שלום,
    מכיוון שלא שלחת לנו צירוף תמונת גבך כקובץ JPG קשה לענות לך לחזות את עתיד תפקוד הגב שלך.
    ככלל, גם איננו יודעים את מקצועך והאם היו מאז 2001 תאונות, נפילות, החזקת נכדים ועומסי יוםיום אחרים אשר נבדקים בביקור הראשון אצל הד"ר לכירופרקטיקה.
    סביר להניח כי אם לא טופלת כירופרקטית, הנך הולכת, עדיין, עם אגן נוטה ורגליים לא שוות באורכן, דבר היכול להשפיע על העקמת שלך.
    המטרה בגישה הכירופרקטית היא לא לטפל רק בכאב, כי אם גם לשקם ולמנוע אותו, ומתיאורך, כנראה שהבעיה חוזרת כך כמה זמן והגורם לה איננו נפתר או מיוצב.
    לסיכום, לטיפול המרכזי הייתי ממליץ לך לגשת לד"ר לכירופרקטיקה ולהשלמתו להיעזר גם בפיזיוטרפיה, פילאטיס ותנועה כגון הליכה ומתיחות יומיומיות שיכוון אותך הכירופרקטור לפי ממצאי בדיקתך.
    בהצלחה,

ד"ר ברוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו