היד שלי נרדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היד שלי נרדמת
    דניאל
    14/03/2007

שלום, אני בן 32 ובדרך כלל בריא. בזמן האחרון התחליו לי כאבים בכתף והיד שלי נוטה להירדם (הרגשה של נמלים) כשאני ישן בלילה....הכאבים לא יותר מידי קשים אבל נראה לישזה התפתחות של משהו. מה זה יכול להיות? אגב - אני עובד הרבה שעות עם מחשב יכול להיות שזה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היד שלי נרדמת

הוספת תגובה

• הרדמות היד

ד''ר שחר קנין
    14/03/2007

שלום דניאל,
    סביר להניח כי מדובר בתרדמת שקשורה ללחץ על שרשי העצב היוצאים מאיזור הצוואר. בין החוליות הצוואריות התחתונות יוצאים עצבים המעצבבים את התחושה מאיזורי הכתף הזרוע וכף היד עליהם אתה מתלונן. חוסר החישה או הנמלול אותו אתה מתאר מכוון אל האבחנה כי קיים שיבוש בתרגום של המח את איזורי החישה בגף העליון דהינו שיבוש בהעברת ההולכה העצבית בצוואר. התופעה מוכרת היטב עם תחום העבודה מול המחשב והנה שכיחה מאד בקרב עובדי ההי טק. אמליץ בפנייך על טיפול כירופרקטי אינטנסיבי המסיר את הלחץ המכאני מעל חוליות הצוואר ולבקש באותה ההזדמנות מהכירופרקטור/ית ייעוץ ארגונומי מקיף שיפחית את העומס מעל הצוואר והשכמות.

בריאות שלמה,

ד"ר קנין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו