מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגוון כאבי שלד, מפרקים ושריריםרינה14/04/2009
בעלי ואני בני 58. סובלים מכאבי גב תחתון. אצלו מאגן עד קרסול. אטופן 600 וארקוקסיה לא עוזרים. אצלי ללא הקרנה לרגליים + כאבי צואר. כמ"כ חלה ירידה משמעותית בכח השרירים - עד כדי גיחוך כי שנינו היינו חזקים ובעלי נטיות ספורטיביות . לשם עידוד גם הפרקים והמפרקים כואבים לי ואצלו באצבעות הידיים. לוקח לנו זמן ארוך מאד הבוקר להכניס את הגוף להילוך בבוקר. למעשה כל נסיון תזוזה לאחר ישיבה או שכיבה ממושכת כרוך בכאבי תופת. זה גיל מוקדם מידי להרגיש כל כך זקנים . האם לך ד"ר ברוך יש אפשרות טיפול להקלה ממשית בנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגוון כאבי שלד, מפרקים ושרירים
ד``ר עופר ברוך14/04/2009יהלי שלום,
תודה על הפירוט הסימפטומטי אך חסרה לי אינפורמציה כגון שינוי בתחושת הגפיים, כיווץ שרירים ברגליים בלילה, היסטוריה רפואית של פציעות/תאונות וכמובן עיסוקכם אשר משפיע גם כן על מצב הגב.
ככלל, העשור החמישי שהנכם מסיימים כרגע כולל בתוכו את גדילת הזיזים הניווניים בחוליות השדרה אשר נתקעו במנח לא ישר או עקב כיווץ שרירים בגב אי שם במהלך שנות העשרים והשלושים לחייכם.
הניוון עצמו התחיל בעשור הרביעי לחייכם אך אז, הייתם בשיא עיסוקיכם וכנראה, ראשכם לא היה פנוי לבדיקה עצמית של מצבכם התפקודי אלא רק בקריירה, עזרה לילדים וספורט אשר שלעצמו הוא טוב אך ורק אם מבצעים אותו עם אגן וחוליות הגב מאוזנות ומשוחררות.
לכן, וברוב המקרים כאשר אין ניוון גדול עם חיבור זיזים סידניים בין חוליות הגב ניתן לעזור ולשפר מאוד את התפקוד וטווחי התנועה במקביל להקניית ביצוע תרגילי מתיחה ושחרור על בסיס יומי ובמיוחד במהלך כל טיפול וטיפול.
ניתן להתקשר למרפאתי באזור תל אביב 03-6091519 או למרפאה בצור יגאל-כוכב יאיר 09-7492694 לבדיקה מקיפה של היציבה, כח השרירים, מצב החיישנים הניורולוגיים במיפרקי החוליות והמסלולים העצביים אשר משפיעי על כל אלו, תנועת החוליות ומנח האגן, טווחי השרירים ושיפורם ולסיכום, שיפור התפקוד למקסימום האפשרי במצבכם.
במידת הצורך, אשלב בבדיקה גם ממצאי הדמיה כגון רנטגן או CT ואם יש לכם כבר אז כדאי להביא עימכם.
אנא התקשרו לקביעת פגישה ראשונית לבדיקה , הערכה וטיפול ראשוני לבדיקת היתכנות שיפור אם לאו,
בברכה וחג שמח וקליל יותר,
ד"ר ברוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




.jpg)