לא להיות שאנן !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיות שאנן !
    SK
    11/07/2009

כאחד שנפגע קשות כל פעם שביקר אצל כירופרקט וביקרתי רק אצל הטובים ביותר
    עלי להוסיף שטיםול כירופרקטי לא יעיל לכל אחד ואף עלול להזיק .
    לאנשים יש בעיות מינוריות אז כירופרקטיקה יכולה לסייע אך אנשים שיש להם רגישות חולייתית מובנית צריכים לחשוב טוב טוב לפני שנכנסים לטיפולים הללו , מניפולאציה אחת במקום הלא נכון ובעוצמה הלא נכונה עלולה להסב כאב רב לזמן רב ואף אפילו לנזק .
    אני מצטט את האורטופד שאמר לי בזמנו שחסבתי על עצמי 5 שנים של כאבים כתוצאה מטיפול אצל כירופרקט ...הוא אמר לי " יצאת בזול , קיימים מקרים שבאים אלי פציינים משולחן הכירופרקט אל שולחן הניתוחים ...

אקיצר חומר למחשבה

ואם מישהו מבטיח לכם ניסים ונפלאות ודאו קודם שלא מדובר בניסים ונפלאות מהסוג הלא רצוי

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא להיות שאנן !

הוספת תגובה

• מטופל שסבל מטיפול כירופרקטי

ד``ר עופר ברוך
    12/07/2009

שלום לך מטופל יקר,
    חבל לנו ובמיוחד לי כי הנך פונה מעל האינטרנט ומשמיץ מקצוע כה רחב פעילות וכה עתיר ניסיון קליני, מחקרי וטיפולי כמו הכירופרקטיקה.
    אין טעם להיכנס לויכוח אשר כנראה לא ישכנע אותך אלא לבקש ממך לפנות עם בעייתך לכירופרקט מומחה בתחומי השיקום והספורט ולהיוועץ עימו לגבי הטכניקות והרכב הטיפול שהומלץ לך בעבר רק אל תשכח להביא עמך את צילומי הרנטגן וההדמיה.
    אם רק תשווה בין המטופלים "המגיעים" אלינו, הכירופרקטורים לאחר כשלון הגישה האורטופדית-רפואית לאילו המגיעים כהגדרתך לאורטופד, ורצוי גם להוסיף את שם האורטופד עלום השם על מנת שנוכל ללמוד על העובדות לאשורן ומה היה מצב המטופל כאשר פנה לאורטופד ובסיום התהליך אצל האורטופד.
    לידיעתך, מקצוע הכירופרקטיקה והד"ר לכירופרקטיקה הינם מקבילים אקדמית וקלינית בהשוואה המקצועית בתחום בדיקות השלד ובמיוחד עמוד השדרה אך נבדלים ויודעים את ההבדלים בבחירת הגישה הטיפולית.
    כלומר, לאורטופד אין סמכות אקדמית או חוקית להגיד למטופל אל תלך לכירופרקט כי הוא יעשה לך נזק (דבר שהוא כשלעצמו מהווה הוצאת לשון הרע) מכיוון שהאותו אורטופד לא למד מעולם את מערכי הטיפול הכירופרקטי, את שילוב הטכניקות בבדיקה ובטיפול הכירופרקטי ובוודאי, אינו יודע מתי על הכירופרקטור להפנות מטופל אליו. הדבר הנכון מבחינת אותו אורטופד היה לעשות, הוא להפנותך לחוות דעת שניה של כירופרקט מומחה כאמור אשר יקבע אם מיציתה את הגישה הכירופרקטית על כל גווניה.
    רגישות חולייתית כפי שתיארת שהנך חווה יכולה בהחלט להיות אך אם משלבים לא רק את המתיחות והקליקים הכירופרקטים אלא גם תרגילי עזר למתיחה, חיזוק ושיקום, משלבים הכוונה וייעוץ למניעה בבית ובסביבת עבודתך או חייך, משלבים טכניקות עזר מייצבות כגון תמיכת פלסטר כירופרקטי מיוחד הנקרא קינזיו-טייפ, מינרלים נוגדי דלקת וכריות תמיכה להרפיה ותרגילים, וכן תמיכה תרופתית מהרופא שלךאו דיקור אם עזרי הכירופרקט אינם מספיקים למצבך, אני משוכנע כי תחווה תוצאות אחרות לגמרי ממה שחוויתה,
    אנא זכור תמיד, להאשים ולהתלונן זה הכי קל כי זה מסיר ממך את האחריות לחלקך בתוכנית הטיפול ובחירת הגורם המטפל אך אם תשקול שנית ותחליט כי הנך מוכן לקחת אחריות עצמית לביצוע ההכנות, המניעה והתרגילים אני בטוח כי תחווה ניסיון אחר לגמרי,

בברכה ובהצלחה בכל דרך שתבחר,

ד"ר ברוך
    כירופרקט מומחה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו