כאבי בכתף וביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בכתף וביד
    שחר
    07/08/2009

שלום. יש לי כבר מאתמול כאבים בכתף שמתגברים, ועכשיו עברו גם לזרוע. אתמול חזרתי מטיול בצפון ואולי שקפצתי קצת במים, עשתי תנוחה לא נכונה, אבל אני לא זוכרת שקיבלתי מכה או משהו. אני ממש לא מצליחה להרים את הזרוע מרוב כאבים. הלכתי ורופאה והיא אמרה שזה כלום ואולי לעשות עיסויים ולחמם את המקום. יש לכם עצה בשבילי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בכתף וביד

הוספת תגובה

• כאבי כתף וזרוע וקושי בהרמת היד

ד``ר עופר ברוך
    08/08/2009

שחר שלום,
    יתכנו מספר סיבות לתלונתך כולל תפיסת שרירים, תזוזת חוליה או לחץ על עצב בצוואר. איננו ממליצים על טיפול לפני שבוצעה אבחנה מדוייקת וראויה לתלונתך.
    רופאת משפחה או ילדים איננה מנוסה בבדיקות השרירים החוליות, ועצבי הצוואר והכתף כפי שמנוסים הדוקטורים לכירופרקטיקה, שזהו עיקר עיסוקם והכשרתם בבדיקות ובמיוחד בטיפולים שונים לאבחנות השונות האפשריות בעמוד השדרה.
    אנא פני לד"ר לכירופרקטיקה הקרוב למקום מגורייך ואם הינך מתחת לגיל 18 יידעי את הורייך לגבי תשובתנו והמלצתנו,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו