היצרות תעלת השידרה המותנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היצרות תעלת השידרה המותנית
    אורח
    15/08/2009

שלום רב. אני סובל מהבעיה הנל וכן מפריצת דיסק ושינויים ניווניים בע"ש מותני. רגל ימין נרדמת תוך כדי הליכה. אני מתחיל לצלוע וההרדמות עוברת כשאני יושב. לא תמיד זה קורה. האם כירופרקט יכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היצרות תעלת השידרה המותנית

ד``ר עופר ברוך
    17/08/2009

התשובה היא כן אך יתכן כי תצטרך גם לשלב טיפול במחטים או דיקור סיני, זריקות אפידורל/בלוק במרפאת כאב וכן התעמלות משקמת כגון הידרוטרפיה ופילאטיס,
    אלו המקרים בין המורכבים ביותר שאנו מטפלים בהם בהצלחה אם משלבים בין כלל המקצועות,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אורח
    19/08/2009

אני לומד שחייה בסגנון חתירה וגב כי המליצו שזה יעזור. יש שיפור מסויים. יש ירידה דרמטית בכאבים, ויש ימים שהרגל מתפקדת כרגיל. האם הכיוון שלי נכון? תודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר עופר ברוך
    20/08/2009

כן, אך כדאי גם לשפר את תפקודך בעזרת הד"ר לכירופרקטיקה אשר יעזור לך לשפר את טווחי תנועתך ותיפקודך במקביל להתעמלות,
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו