נימול באצבעות הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול באצבעות הידיים
    אנה
    03/09/2007

שלום רב
    אני ילדתי את בני הבכור לפני כשבועיים.
    מחודש האחרון להריון התחילו "להירדם" לי הידיים. חשבתי שזה יעבור אחרי הלידה, אבל זה רק החמיר, קצות האצבעות כל הזמן רדומות. האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור?
    ועוד שאלה כללית: כמה זמן אחרי הלידה ניתן להתחיל בטיפולים?(יש לי גם כאב ותחושת נימול מתחת לשכמה הימנית)
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול באצבעות הידיים

הוספת תגובה

• נימול

ד''ר גל גריסרו
    04/09/2007

אנה שלום

טיפולים את יכולה וצריכה להתחיל מייד
    לפני לידה ואחריה נוזלים נשארים בגוף עקב עליית משקל
    יש גם השפעה ישירה של עלית המשקל על מרכז הכבידה בגוף והוא מוצג גם בצוואר.
    הנימול הוא מהצוואר.

גשי לכירופרקטור הקרוב. הפתרון יותר קל ממה שאת חושבת

ד"ר גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, עוד שאלה

אנה
    05/09/2007

אני מתגוררת כרגע בארה"ב והטיפול הכירופרקטי כאן נראה לי שונה מהטיפול בארץ (לפחות מניסיון אישי)
    המטפל שלי משתמש במכונה הנקראת ProAdjuster . האם אתה מכיר את המכשיר הזה? האם הוא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ד''ר גל גריסרו
    05/09/2007

אנה שלום

בארה"ב יש המון וריאציות לטיפול אך יש לזכור שהיא אם הכירופרקטיקה. המכשיר המדובר הוא טוב למרות שאני אישית מעדיף את השיטה היידנית פרופר.
    אין חשש מהמכשיר את יכולה להיות מטופלת על ידיו או לחפש מעבר לפינה כירופרקטור אחר בשיטה יידנית שלפי דעתי תתאים יותר

ד"ר גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו