מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול באצבעות הידייםאנה03/09/2007
שלום רב
אני ילדתי את בני הבכור לפני כשבועיים.
מחודש האחרון להריון התחילו "להירדם" לי הידיים. חשבתי שזה יעבור אחרי הלידה, אבל זה רק החמיר, קצות האצבעות כל הזמן רדומות. האם טיפול כירופרקטי יכול לעזור?
ועוד שאלה כללית: כמה זמן אחרי הלידה ניתן להתחיל בטיפולים?(יש לי גם כאב ותחושת נימול מתחת לשכמה הימנית)
מחכה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
ד''ר גל גריסרו04/09/2007אנה שלום
טיפולים את יכולה וצריכה להתחיל מייד
לפני לידה ואחריה נוזלים נשארים בגוף עקב עליית משקל
יש גם השפעה ישירה של עלית המשקל על מרכז הכבידה בגוף והוא מוצג גם בצוואר.
הנימול הוא מהצוואר.
גשי לכירופרקטור הקרוב. הפתרון יותר קל ממה שאת חושבת
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד שאלה
אנה05/09/2007אני מתגוררת כרגע בארה"ב והטיפול הכירופרקטי כאן נראה לי שונה מהטיפול בארץ (לפחות מניסיון אישי)
המטפל שלי משתמש במכונה הנקראת ProAdjuster . האם אתה מכיר את המכשיר הזה? האם הוא מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ד''ר גל גריסרו05/09/2007אנה שלום
בארה"ב יש המון וריאציות לטיפול אך יש לזכור שהיא אם הכירופרקטיקה. המכשיר המדובר הוא טוב למרות שאני אישית מעדיף את השיטה היידנית פרופר.
אין חשש מהמכשיר את יכולה להיות מטופלת על ידיו או לחפש מעבר לפינה כירופרקטור אחר בשיטה יידנית שלפי דעתי תתאים יותר
ד"ר גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)