עקמת כתוצאה מישיבה מול המחשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת כתוצאה מישיבה מול המחשב
    נעמה
    25/08/2009

שלום אני אישה בת 28 עובדת מול המחשב כבר כמה שנים. בשנה האחרונה שמתי לב שנוצרה לי בליטה מאוד לא אסתטית בגב העליון בצד ימין, ממש קרוב לצוואר. האם יכול להיות שזה בגלל הישיבה הממושכת? אני רוצה לציין שאני מקפידה לשבת על כסא ארגונומי וכן על רוב הדברים שמשרד הבריאות ממליץ עליהם. אם זאת הבעיה, האם אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואם כן איך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקמת מישיבה ממושכת

ד``ר עופר ברוך
    25/08/2009

נעמה שלום,
    סיבה אחת מני הרבה סיבות להיווצרות עקמת יכולה להיות ישיבה לא מאוזנת מול המחשב או שולחן העבודה.
    תיאורך על הבליטה בגב העליון יכול לנבוע משריר תפוס אך גם עצם בריח נעולה או שכמה תפוסה או צלעות תפוסות. בקיצור, יש לגשת לד"ר לכירופרקטיקה אשר זאת היא מומחיותו בבדיקות היציבה ועמוד השדרה והוא או היא יאבחנו נכונה ויגידו לך מה הם אבחנו ובאילו טכניקות טיפול אשר להן משולבים תרגילי חיזוק ומתיחה הם ממליצים.
    תמיד, אם אין שיפור תוך מספר טיפולים, ניתן לפנות לחוות דעת שניה אצל כירופרקטורים מומחים אשר עברו הכשרה פוסט-דוקטורטית נוספת מעבר להכשרת הד"ר לכירופרקטיקה.
    אנא גשי להיבדק כאמור,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו